Lovefest: Ultra Energy Stage u carstvu ploča

#SaveTheDance u kultnom Yugovinylu

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 31.12.2020.

13:45

Lovefest: Ultra Energy Stage u carstvu ploča
Foto: Promo

Jedna od najpoznatijih underground bina u regionu, Ultra Energy Stage ovog puta iz vrnjačkog parka seli se u srce Beograda i to u Yugovinyl, najpoznatiju prodavnicu gramofonskih ploča za ljubitelje kvalitetnog zvuka.
Foto: Promo
Ultra Energy Stage video strimovi su poklon svim fanovima festivala, koji u niskom startu kao i mi čekaju vreme u kome ćemo ponovo moći da budemo zajedno.

Lovefest je više od muzike, a uz pomoć Ultre uspeli smo da to i dokažemo u podsetimo publiku na bolje dane koji svakako dolaze. Pozivamo sve da uz #SaveTheDance shareuju video i tako podrže zajedničku kampanju, poručili su iz Lovefesta. Svoje jednosatne setove izvode poznata imena sa domaće muzičke scene, koja su obeležila noći, ali i festivalska jutra kojih se ovih dana fanovi Lovefesta sećaju sa nostalgijom.

U okviru serije video streamova iz Yugovinila Phillie P nam stiže 30. decembra u 17h, a legendarnog beogradskog di-džeja Vladu Russa gledamo 31. decembra od 17h i zagrevamo se za novogodišnju noć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: