- PR članak -

Besplatna CarGo Batler usluga Shop&Drop u Galeriji Beograd

CarGo Batler, nova opcija u CarGo aplikaciji za dostavu, nakon restorana proširila je svoju ponudu besplatnom uslugom Shop&Drop za sve posetioce Galerije Beograd.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Nakon kupovine u ovom šoping centru, CarGo Batler će doneti porudžbinu do bilo koje beogradske adrese u odabrano vreme

Usluga će funkcionisati krajnje jednostavno. Nakon predaje kesa osoblju tržnog centra, porudžbine će biti zapakovane, skeniraće se bar kod Galerija Belgrade aplikacije i preko CarGo Batlera biće poslate na bilo koju beogradsku adresu u odabrano vreme.

Prema rečima direktora kompanije CarGo Technologies Vuka Guberinića, Batler će raditi ekspresno jer će porudžbine stizati istog dana u roku od dva sata.

„CarGo je još jednom pokazao kako tehnologija u trenutku krize može da pomogne ljudima da žive i funkcionišu jednostavno i bezbedno. U prvoj fazi smo krenuli sa dostavom iz restorana, a kao što smo najavili Batler će nastaviti da širi svoju uslugu. U narednom periodu omogućićemo dostavu i iz marketa, butika, apoteka i sa sajtova“, rekao je Guberinić.

Guberinić je rekao da je pokretanjem Batler servisa, CarGo uposlio 200 ljudi, a će do kraja godine uposliti još 300 ljudi.

strana 1 od 7 idi na stranu