Doživi muziku na potpuno nov način: Marko Louis i The Chainsmokers

Kampanja Tuborg Open napravljena je kako bi publika širom sveta mogla da uživa u spojevima različitih kultura i otvori um za neka nova muzička iskustva.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2020.

18:01

Doživi muziku na potpuno nov način: Marko Louis i The Chainsmokers
Foto: Promo

Zato se Tuborg udružio se sa najvećim svetskim i regionalnim zvezdama, koji su kreirali potpuno novu muziku koristeći nezaboravni ritam pesme "Hope", sa albuma sastava The Chainsmokers.

Iz Srbije nam stiže pesma Marka Louisa, pod nazivom "Ponovo".

On je, na ritam pesme "Hope", napravio pravo remek-delo, zahvaljujući svom istančanom osećaju za muziku i stil. Prepoznatljivi zvuk Marka Louisa se "sudario" sa hitom benda The Chainsmokers, a rezultat je jedinstveni spoj naizgled nespojivih muzičkih pravaca.

"Ova kampanja poziva ljude da dožive muziku koja potiče iz različitih kultura, pozadina i muzičkih stilova. Čast mi je da budem predstavnik Srbije na ovom globalnom projektu i nadam se da će vam se svideti ono što sam napravio koristeći zvukove trube i ritam pesme 'Hope'", rekao je Marko Louis.

Obožavaoci iz Srbije mogu da se pridruže Tuborg Open kampanji koristeći hashtag #JointheBeat. Očekuje vas i novi AR filter na društvenim mrežama, kako biste mogli da se snimite dok uživate u novoj pesmi Marka Louisa.

Duet The Chainsmokers je, takođe, oduševljen saradnjom.

"Srećni smo što imamo priliku da čujemo kako je Marko Luis uklopio svoj jedinstven muzički stil, pogotovo divan i neobičan zvuk trube - koja je veoma zastupljen istrument u Srbiji, sa ritmom naše pesme", rekli su iz benda.

Hit "Ponovo" koji je nastao kroz kampanju u kojoj pored Srbije učestvuju umetnici iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Nepala, Kine i Uzbekistana, a slušaoci će imati priliku da čuju nekoliko žanrova - pop, rok i hip-hop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: