Kupatilo – vaša lična oaza

Bilo da sređujemo nov ili renoviramo stari stan, odluke koje u tom trenutku donosimo deluju nam kao najznačajnije odluke života. Važno nam je da odaberemo udobnu sofu, kvalitetan krevet za spavanje ili komotan garderober u koji planiramo da upakujemo i one stvari koje još uvek ne posedujemo.

Nezaobilazno je i uređenje kupatila, gde izbor pločica s pravom ima najvažniju ulogu jer ipak dominira celim prostorom. Sanitarije su bele, veš mašina takođe, tu nema puno dileme.

Ipak, postoji detalj koji će učiniti da svako kupatilo izgleda unikatno.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2020.

15:55

Kupatilo – vaša lična oaza
Foto: Promo

Novi trendovi

Da ne trošimo reči na to kako se trendovi menjaju, a tržište konstantno zahteva da bude iznenađeno nekim novim rešenjima. Ugradni vodokotlić se sada već podrazumeva, a ono što će vaše kupatilo razlikovati od svakog drugog je njegova tipka za aktiviranje. Neke Geberit tipke svojim dizajnom doslovno obaraju s nogu.
Foto: Promo
Nova rešenja prate trend u dizajnu pločica, armatura i drugog kupatilskog inventara. Tasteri za aktiviranje sada su dostupni u u popularnim metalik bojama - crvenozlatna, boja mesinga i crni hrom.

Doza glamura u samo jednom detalju

Boja igra jednu od najznačajnijih uloga u oblikovanju enterijera. Geberit tipke Sigma 21 i Sigma50 prednjače svojom upečatljivom estetikom koja će u svako kupatilo uneti dozu glamura. Površina tipke sada je dostupna u materijalima kao što je brazilski škriljac, drvo ili izgled betona, a svaki od novih materijala ima jedinstvene šare, tako da će izborom neke od ovih tipki vaše kupatilo imati unikatan dizajn.
Foto: Promo
U Geberitonlineshowroomu tipki pogledajte nove boje, iskombinujte sa tasterima u bojama dragocenih materijala, a na kraju odaberite boju pločica i uverite se kako će efektno izgledati u vašem budućem kupatilu. Pronalaženje pravog dizajna za kupatilo iz snova sada će postati prava ekspedicija, s obzirom da je broj mogućnosti za kombinacije boja tipki i tastera značajno uvećan.
Foto: Promo
Biće baš onako kako volite – moderno, atraktivno i u trendu.

www.geberit.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: