Organska hrana nadohvat ruke: Zdravija ishrana po pristupačnim cenama!

U proteklom periodu više nego ikada razmišljali smo o zdravlju, ali i našoj vezi sa prirodom. Mnogi od nas iskoristili su trenutak da se vrate sopstvenim prioritetima i povedu računa o svojoj ishrani. Naša veza sa prirodom najviše se oslikava upravo kroz organske namirnice koje unosimo u organizam, zbog čega su dm drogerije vaše mesto za kupovinu baš takvih proizvoda po pristupačnim cenama.

Život

Izvor: PR

Utorak, 11.08.2020.

10:00

Organska hrana nadohvat ruke: Zdravija ishrana po pristupačnim cenama!
Foto: Promo

Sa oko 400 proizvoda organskog porekla dmBio je privatna robna marka sa najširom ponudom organskih proizvoda koji se prave bez veštačkih boja, aroma, konzervanasa i pesticida. Ovi visokokvalitetni proizvodi potvrda su da je organsko ujedno i ukusno, imajući u vidu da su svi vitalni sastojci i originalni ukusi sačuvani zahvaljujući proizvodnji na bazi ekološkog uzgoja.

Širina dmBio brenda omogućava vam da lako isplanirate svaki obrok u toku dana. Poigrajte se ukusima, bojama, zadovoljite vaše čulo ukusa različitim grupama proizvoda marke dmBio namenjenim organskoj ishrani, kao i vegetarijancima, veganima i osobama sa različitim vrstama intolerancije na hranu.
Foto: Promo
Započeti dan zdravijim, izbalansiranim doručkom i to brzo, više nije problem. Tu su dmBio žitarice, kaše i namazi koje možete da kombinujete sa sušenim voćem i orašastim plodovima organskog kvaliteta.

Za sve one koji su navikli da gricnu i između obroka, tu su brojne dmBio grickalice različitih ukusa, voćne, slatke ili pikantne. Niskokalorični zalogaji zbog kojih vas neće peći savest su organske galete od pirinča, kukuruza i spelte.
Foto. Promo
Uz dmBio ponudu za pripremu glavnog obroka više nećete da postavljate pitanje „Šta da kuvam danas?” Dozvolite da vas povedu mirisi različitih organskih sosova u kombinaciji sa brašnima, uljima i testeninama i zadivite okruženje svojim kulinarskim umećem.

Ukoliko je za vas ovo leto pravo vreme za stvaranje zdravijih navika, uz koje idu još ukusniji zalogaji, potražite u vašoj omiljenoj dm drogeriji asortiman organske hrane dmBio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: