Leto uz Coke Sumership program letnje prakse – što da ne!

Mladi se na kraju studija vrlo često suočavaju sa nedostatkom praktičnih znanja iz oblasti koju su izučavali. U nameri da diplomcima i studentima završnih godina pruži mogućnost da unaprede znanja, ali i praktične veštine, kompanija Coca-Cola HBC Srbija već osmu godinu zaredom realizuje Coke Summership program letnje prakse.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2020.

12:30

Leto uz Coke Sumership program letnje prakse – što da ne!
Foto: Promo

Ove godine, program se po prvi put realizuje kompletno on line, što podrazumeva da su polaznici sve treninge, predavanja i radionice pratili preko on line platforme, a sudeći po reakcijama, ništa nije nedostajalo osim ponekad razgovora uživo sa kolegama i mentorima.

Upravo zahvaljujući on line konceptu polaznici su po prvi put imali mogućnost da neke od aktivnosti u okviru programa realizuju zajedno sa učesnicima u drugim zemljama što je doprinelo boljem upoznavanju Summershipovaca iz celog regiona i efikasnijoj razmeni iskustava.

Coke Summership program letnje prakse osmišljen je tako da studenti završnih godina ili diplomci na nedeljnom nivou iskustvo stiču kroz rad na konkretnom projektu sa mentorom.
Foto: Promo
U okviru programa organizovana su i predavanja i radionice, kroz koje polaznici mogu da unaprede veštine u upravljanju projektima, prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom.

Predavači su vrlo često i top-menadžeri kompanije, kao i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Ovaj program samo je jedan kroz koji kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija nastoji da sistemski osnaži mlade i pruži im podršku u daljem profesionalnom razvoju i unapređenju njihovih znanja i veština. Od pokretanja Coke Summershipa, 210 polaznika uspešno je završilo program a čak trećina njih se i zaposlila u kompaniji.

Osma generacija polaznika Coke Summership programa uskoro će završiti letnju praksu i dobiti diplome, a svi oni koji se žele više upoznati sa programom, videti na koji način mogu da se prijave ali i pročitati iskustva dosadašnjih polaznika, mogu posetiti portal www.cokesummership.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: