Treća donacija Eurobanke u okviru projekta "Škola kao nacrtana za vas" stigla do Subotice

Srednja Ekonomska škola "Bosa Milićević" dobila je novi kabinet virtuelne banke. Treća po redu donacija u okviru projekta Eurobanke „Škola kao nacrtana za Vas“ realizovana je u Subotici u Ekonomskoj srednjoj školi „Bosa Milićević“, pa će učenicima, na putu profesionalnog usavršavanja, ubuduće biti na raspolaganju modernizovani kabinet virtuelne banke.

Život

Izvor: PR

Petak, 14.02.2020.

10:40

Treća donacija Eurobanke u okviru projekta
Foto: Promo

Ova donacija, vredna više od 1,2 miliona dinara, obezbeđena je sredstvima humanitarne Mastercard kreditne kartice "Eurobank Veliko srce", a prema rečima predsednika Izvršnog odbora Eurobanke Slavice Pavlović, podrška ovoj školi se donacijom ne završava. „Pored donacija neophodne računarske opreme projekat ima još jednu važnu komponentu. Kroz predavanja zaposlenih iz Eurobanke, učenici srednjih ekonomskih škola stiču nova teorijska i praktična znanja o bankarstvu“ - naglasila je Pavlović.

Opremanjem kabineta škole, Banka je još jednom potvrdila status lidera društveno odgovornog poslovanja, a nova računarska oprema biće posebno značajna učenicima obrazovnog profila „Službenik u bankarstvu i osiguranju“ zbog mogućnosti da aktivno unapređuju svoje znanje na kvalitetan način i u realnim okolnostima.
Foto: Promo
Projekat „Škola kao nacrtana za Vas“ realizuje se uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a dr Aleksandar Pajić, posebni savetnik ministra za srednje obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje odraslih, istakao je doprinos Eurobanke na polju unapređivanja srednjoškolskog obrazovanja na teritoriji Republike Srbije.

Donacija je posebno obradovala učenike i profesore subotičke škole, a direktor ove obrazovne ustanove izjavio je da zahvaljujući njoj, škola „postaje korisniji partner lokalne zajednice i konkurentnija, modernija ustanova“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: