Počelo je, traži se najduži tiket, a nagrade su fenomenalne

Pobednici velikog Mozzartovog takmičenja "Pogodi najduži tiket" postaće vlasnici sjajnih eko-frendli nagrada

Život

Izvor: B92

Petak, 07.02.2020.

13:46

Počelo je, traži se najduži tiket, a nagrade su fenomenalne
Foto: Promo

Kompanija Mozzart nastavlja da veliki deo društveno odgovornih aktivnosti usmerava na zaštitu životne sredine i podizanje ekološke svesti.

Posle najave početka izgradnje Mozzart Eko parka kod Štark Arene, zatim deljenja ekoloških cegera građnima na pijacama, počelo je veliko takmičenje „Pogodi najduži tiket“, u kojem će se učesnici nadmetati ko može da sastavi dobitni tiket s najviše parova, ali će u centru pažnje biti i podizanje ekološke svesti, s obzirom na to da sve nagrade u ovom takmičenju - čuvaju životnu sredinu!

Veliko kladilačko takmičenje „Pogodi najduži tiket“ trajaće od 6. februara do 30. marta, a sve nagrade su eko-frendli. Kreator dobitnog tiketa sa najvećim brojem pogođenih parova čija svaka pojedinačna kvota je najmanje 1,35 biće nagrađen svetskim automobilom godine – električnim motornim vozilom Jaguar I-Pace.

Drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju električni skuter Piaggio Vespa Elettrica, dok je električni bicikl xplorer sydney 6816 rezervisan za 4. i 5. mesto. Za plasman od 6. do 10. mesta spreman je električni skuter Xiaomi M365.

A da bi tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispuni sledeće uslove:

- Minimalna uplata 50 dinara

-Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni

- U obračun ne ulaze tiketi koji ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj“, sistemski tiketi, tiketi klađenja na brojeve, Live Bet tiketi i tiketi sa brzim igrama

- Parovi koji ulaze u obračun broja parova na tiketu su isključivo parovi sa kvotom jednakom ili većom od 1,35.

Kompletna pravila takmičenja možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: