- PR članak -

Trčanje - novogodišnja odluka broj jedan

Kako odabrati savršenu opremu i u 2020. spremno krenuti sa ovom fizičkom aktivnošću?

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kraj stare i početak nove godine idelano je vreme za donošenje odluka i uvođenje drugačijih navika. Nova godina simbolično označava priliku da sve ono što smo propustili ili radili loše tokom proteklih 12 meseci, sada učinimo ili ispravimo. Upravo je to vreme kada planiramo da uradimo nešto drugačije kako bismo se bolje osećali.

Jedna od najčešćih novogodišnjih odluka jeste uvođenje redovnih treninga, pre svega zbog zdravlja, ali i vitke linije. Ako ste sebi obećali da ćete od 1. januara krenuti da trčite, onda je video u nastavku nešto što ne smete propustiti.

Sava Jaćović, adidasov trener programa za razvoj tehnologije proizvoda, otkriva jednu od glavnih nedoumica svakog ko je poželeo, ali se nije usudio da se prepusti trčanju jer nije znao kako da izabere adekvatnu opremu. Kako odabrati patike za trčanje po svojoj meri, šta je važno znati prilikom njihovog odabira, nakon koliko kilometara je vreme za nove patike i kakve patike su vam potrebne za treninge, a kakve za polumaratone i maratone? Jedno je sigurno - izbor adekvatne obuće je prvo nepisano pravilo pri upuštanju u trkačku rekreaciju.

strana 1 od 7 idi na stranu