Za sve generacije: Učestvuj i osvoji

Bajkovita zima puna sadržaja, iznenađenja i poklona te čeka u Rajićevoj.

Život

Izvor: B92

Sreda, 25.12.2019.

09:52

Za sve generacije: Učestvuj i osvoji
Foto: Promo

Probudi dete u sebi, uživaj u zabavnom spustu niz naš snežni tobogan koji će sve do 09. februara 2020. godine biti ispred našeg centra. Zabava spuštanja niz snežni tobogan zagarantovana je za sve generacije.

Kako je ovo period darivanja spremili smo i takmičenje u kojem možeš da osvojiš poklone.

Testiraj svoje mogućnosti, odigraj igricu, postavi dobar rezultat i poklon čeka! Takmičar koji ostvari najbolji rezultat u takmičenju dobija šoping karticu u vrednosti od 50.000 dinara za kupovinu u Rajićeva šoping centru.

"Kada je nova godina u pitanju, tu je nezaobilazni novodišnji shopping i popusti a celokupnu bajkovitu atmosferu će upotpuniti velika novogodišnja jelka koja će krasiti plato ispred Rajićeve. Za sve one koji vole da uživaju u najrazličitijim poslasticama, kuvanom vinu i novogodišnjoj atmosferi tu je Christmas market. Neka nam svaki dan bude bajka, vidimo se", izjavio je Nemanja Karapandžić, marketing menadžer Rajićeva šoping centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: