Wolt osvaja sever Srbije

Servis za poručivanje i dostavu hrane širi svoju mrežu

Život

Izvor: B92

Utorak, 03.12.2019.

09:18

Wolt osvaja sever Srbije
Foto: Promo

Wolt, nova vodeća aplikacija za poručivanje i dostavu hrane, dostupna u čak 19 zemalja i 70 gradova širom sveta, brzo je osvojila srca Beograđana i još brže proširila svoje uslugu na Novi Sad.

Iako smo navikli na aplikacije i servise koji prate savremeni stil života i koji nam u velikoj meri olakšavaju funkcionisanje, Wolt je jedna od onih aplikacija koje se brzo nađu na listi omiljenih.

Preko „user friendly” interfejsa, korisnici mogu da naruče svoja omiljena jela iz omiljenih restorana i plate online, sigurni da će im hrana biti dostavljena u najbržem mogućem roku.
Foto: Promo
Zašto i kako je ovaj servis promenio navike prilikom naručivanja hrane i šta nas sve očekuje u budućnosti, saznajemo kroz priču sa Marinom Mandić, marketing menadžerom kompanije Wolt za Srbiju.

Da li ste iznenađeni uspehom u Srbiji i zašto smo tako brzo zavoleli Wolt?

Lako je voleti Wolt, jer ne zaboravite da se ipak radi o hrani, a mi volimo dobro da jedemo. Sarađujemo sa velikim brojem kvalitetnih restorana, najboljim u gradu, a osim velikog izbora, korisnicima smo maksimalno olakšali proces poručivanja i snalaženje na platformi.

Aplikacija je jako intuitivna, a možemo se pohvaliti činjenicom da smo najbolje ocenjena aplikacija za poručivanje hrane na App Story i Google Play prodavnici, kao i nagradom za dizajn koju dodeljuje kompanija Apple. Uspeh prija, ali ga jesmo očekivali!
Foto: Promo
Šta razlikuje Wolt od drugih?

Razlika je u mogućnosti da putem aplikacije u svakom trenutku znate lokaciju svoje porudžbina, da li je spremna, za koje će vreme biti spremna i kada tačno stiže. Transparentnost naše usluge i brzina dostave na kućnu adresu uvek ostave jak utisak ne sve korisnike. Ponosni smo na to.

S druge strane, ne bih smela da zaboravim ni sve one divne ljude koji vredno i predano rade kako bismo pružili vrhunsku uslugu. Naše kurire nećete prepoznati samo po velikim plavim Wolt torbama na leđima… Prepoznaćete ih po ljubaznosti i po širokim osmesima kada im otvorite vrata svog doma.

Šta se dešava u slučaju da porudžbina kasni ili se desi neki drugi nepredviđeni problem?

Tada na scenu stupa naš lokalni korisniči servis, koji u roku od 30 sekundi odgovara na svako korisničko pitanje, nedoumicu ili sumnju. Sigurna sam da će vam rešiti sve dileme.
Foto: Promo
Kada ti koristiš Wolt?

Dobro pitanje! Wolt koristim svakodnevno, ali ne samo zbog posla. Kao i za većinu ljudi, moj dan prekratko traje, tako da nemam baš puno vremena za kuvanje. Ipak, ono što je meni lično najvažnije, jeste činjenica da sam „fast food free”. Konačno se hranim zdravije jer u ponudi imamo najraznovrsniju klopu i specijalitete iz meni omiljenih restorana.

Druga stvar je online plaćanje. Nikada ne znam da li imam dovoljno novca u novčaniku, a kartica mi je uvek tu. Aplikacija pamti unete podatke već pri prvom logovanju, tako da nema ponovnog tipkanja. Nekoliko klikova i omiljena hrana je tu. Da li imaš neki savet za korisnike Wolt aplikacije?

Savetujem im da ne zanemare opciju zakazivanja porudžbine jer daje mogućnost da se nakon izbora restorana i klope, zakaže tačno vreme i mesto za dostavu, bilo da pričamo o sutradašnjem danu ili sledećoj nedelji. Super je za planiranje, posebno sa klincima, kada nam je važno da ne preskoče ni jedan obrok. Takođe, ova opcija je odlična i ako planirate neku zabavu ili proslavu.

Koji su Wolt partneri u Novom Sadu?

Pošto jako blisko sarađujemo sa restoranima, osluškujemo njihove potrebe i prilagođavamo ponudu potrebama korisnika, priključili su nam se neki od najboljih restorana u Novom Sadu. Partneri su nam: Vida, Kombinat, Loft, Casa, Tri petice, Lanterna, Korzo, Caribic, KFC, itd, a iskoristila bih ovaj trenutak da pozovem sve ljude da nam se pridruže i zajedno sa nama proslave dolazak u njihov grad. Sve buduće korisnike aplikacije nagrađujemo promo kodom IDEMODALJE021, kojim se ostvaruje popust u iznosu od 300 dinara na prvu porudžbinu sa dostavom! Promo kod je ograničenog trajanja i važi u Beogradu i Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: