Nova domaća serija "Dug moru" premijerno na Superstar TV

Dugo očekivana nova serija "Dug moru" u režiji Gorana Gajića premijerno će se emitovati na Superstar TV kanalu svake nedelje od 6. oktobra, od 21 čas, dok će reprizna emitovanja biti na Radio Televiziji Srbije.

Život

Izvor: PR

Četvrtak, 03.10.2019.

12:14

Nova domaća serija
Foto: Promo

Početak prikazivanja ove dramske sage s elementima trilera i mistike, u produkciji Telekoma Srbija i Monte Royal Pictures, ujedno otvara i bogatu jesenju programsku šemu Superstar TV kanala.

"Telekom Srbija i Superstar TV postali su prepoznatljivi po kvalitetnom sadržaju i sinonim su za serije koje pomeraju granice domaće produkcije poput serije „Dug moru“. Ova serija je jedinstvena po svojoj tematici i inovativnom pristupu, radnja je obojena misterijom i intrigama, ali u srži svega je ljubav i ljudska sudbina. Radujem se odgovoru koji ćemo dobiti od gledalaca, a sjajna glumačka i autorska ekipa su najbolji garant da će taj odgovor biti više nego pozitivan“, izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Dug moru predstavlja nesvakidašnju priču o ljubavi, legendama i „nemilim mjestima“ Boke Kotorske u čijem je središtu mit da svake godine u moru završi sedam ljudi. U seriji se mešaju sadašnjost i prošlost, prisutni i nestali, emocije i sećanja, koristeći paranormalne i nadrealne elemente.
Foto: Promo
"Monte Royal Pictures je hrabro ušao u Dug moru, cela ekipa je uložila mnogo energije, truda, ljubavi i znanja, uz veru da će neko to prepoznati. Iskreno, najmanje smo očekivali da taj neko bude Telekom, jer je tek ušao u svet filmske i TV produkcije. Ali eto, upravo najmlađi u ovom poslu prepoznali su posebnost, duh i kvalitet naše serije. To ukazuje i na prepoznavanje dobre produkcije i dugoročnu ozbiljnost u proizvodnji“, ocenila je producentkinja serije, Bojana Maljević.

Scenario za ovu toplu ljudsku priču o porodici, žrtvi i beskrajnoj ljubavi između roditelja i dece potpisuju Stevan Koprivica, Hajdana Baletić, Goran Gajić i drugi autori, dok ekipu vrhunskih profesionalaca i izuzetnih glumaca čine Dragan Mićanović, Ana Lečić, Vule Marković, Sergej Trifunović, Nada Šargin, Leon Lučev, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Mišo Obradović, Bane Popović, Bojan Dimitrijević, Bojana Maljević i mnogi drugi.
Foto: Promo
Pored serije „Dug moru“, na jednom od deset najgledanijih kanala u zemlji, Superstar TV, očekuje nas raznovrstan sadržaj koji će obuhvatiti dramu, akciju, komediju, kao i premijere holivudskih blokbaster filmova.

"Superstar TV je ove jeseni pripremio sadržaj za celu porodicu, pa tako već od ovog meseca, pored serije „Dug moru“, imamo i premijerno prikazivanje serije “Švindleri”, crnohumorne bajke o prevarantima, smeštene u tridesete godine prošlog veka u malu palanku u Vojvodini. Očekuju nas i nove epizode popularnih serija “Vrata do vrata” i “Državni posao”, dok će se od novembra gledaoci još slađe smejati uz sočnu komediju “Nek’ ide život” reditelja Slobodana Šuljagića“, najavio je Dragan Nenadović, programski menadžer Superstar TV kanala. „Da je pored serijskog programa, Superstar TV postao i vodeći kanal za filmski sadržaj potvrdiće i programska šema za naredne mesece u kojoj će se naći premijere nekih od najvećih hitova holivudskog studija Warner Bros, poput filmova „Veliki Getsbi“, „Gravitacija“, „Mad Max“ i „Betmen protiv Supermena“, a uz njih i brojne reprize klasika iz domaće i strane kinematografije“, dodao je Nenadović.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: