MAIC - Vaš prvi lični digitalni asistent na srpskom jeziku

Sigurno ste gledali mnogo filmova u kojima su se pojavljivali roboti, mašine koje nam čiste kuću, bespilotne letelice i slične tehnološke novotarije.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.09.2019.

11:16

MAIC - Vaš prvi lični digitalni asistent na srpskom jeziku
Foto: Promo

Ako se malo zamislimo nije teško primetiti da nam je veliki broj tih pomagala i inovacija već duboko zašao u živote.

Verovatno vam je nekad i palo na pamet kako bi bilo super da možete samo uđete u kuću i kažete: „Svetlo“, kako ne biste tumarali po mraku do prekidača. Šta bi bilo kada bismo vam rekli da je to nije daleka budućnost, već nešto što možete imati već danas? Magija počinje kada izgovorite reč MAIC.

Paljenje i gašenje svetla uz pomoć glasa je samo jedna od brojnih mogućnosti koje nudi prvi lični digitalni asistent na srpskom jeziku. MAIC u potpunosti prati vaš životni ritam i potrebe, bez obzira na to koliko imate godina. Jednostavnom upotrebom glasa MAIC će pustiti željenu muziku i video snimke, obavestiti vas o vremenskim uslovima, odgovoriti na pitanja, predložiti dobar restoran. Ne znate kako nešto da skuvate i treba vam recept? Nije problem, tu je MAIC.

Ova dimanična platforma omogućava i umrežavanje drugih pametnih uređaja u vašem domu koje ćete lako moći da kontrolišete putem galasovnih komandi. Najbolja stvar u vezi sa vašim novim digitalnim asistentnom je ta da što se više budete „družili“ to će vas on bolje upoznavati. MAIC, tokom vremena uči vaše navike, nudeći vam personalizovana rešenja i izbore.

Digitalni asistent MAIC možete pronaći u svim Vip Mobile radnjama, samostalno ili uz neki od Kućni net paketa i tarifa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: