- PR članak -

Dom na obali mora po najvišim svetskim standardima

Predstavljanje projekta u Beogradu biće premijerno upriličeno na HELLO Red Carpet događaju 12. septembra 2019. godine.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Portonovi se otvaranjem leta 2019, svrstao među najprestižnije rezidencijalne projekte u ovom delu Evrope. Prigodno smešten na ulazu u Bokokotorski zaliv, Portonovi u okviru prve faze izgradnje, na raspolaganju ima 214 ekskluzivnih rezidencijalnih jedinica u Portonovi naselju i Marina rezidencijalnom delu.

Portonovi je smešten u Herceg Novom, prelepom srednjovekovnom gradu žive pomorske i trgovačke prošlosti. Ovaj grad još uvek obitava u nostalgičnim sećanjima mnogih posetilaca iz regiona koji su tamo provodili leta u detinjstvu, a ujedno je i jedan od najtoplijih gradova na Jadranu: njegova mikroklima garantuje oko 240 sunčanih dana godišnje, a odlikuje se i bujnom vegetacijom i veličanstvenim pogledima na more. Vekovima je privlačio pisce i umetnike iz različitih civilizacija. Herceg Novi je jedino mesto gde je dobitnik Nobelove nagrade Ivo Andrić odlučio da sagradi dom, koji je danas savremeni muzej u kom se odvijaju književni događaji tokom čitavog leta. Svake godine, u gradu se proslavlja prvi prolećni cvet na Prazniku mimoze, a grad organizuje i svoj filmski festival.

Iz svakog ugla, rizort se uklapa u drevnu kulturnu tkaninu sa prostranim šetalištem uz more, krivudavim ulicama, zanosnim vrtovima i skrovitim trgovima. Svaka nekretnina je dizajnirana kako bi prenela svoj poseban osećaj mesta i stila - uz pažljivo razmatranje neophodne privatnosti. Ovaj luksuzni projekat nudi apartmane s jednom, dve i tri spavaće sobe i penthause, zatim elegantne primorske vile sa privatnim bazenima na Julijinim balkonima koji pružaju besprekoran pogled na marinu i Bokokotorski zaliv.

Već sada, među kupcima širom sveta, vlada veliko interesovanje za ove jedinstvene rezidencijalne jedinice, a neki od njih su se odlučili i za boravak ovoga leta u okviru posebnog programa izdavanja i uživali su u brojnim dodatnim servisima tokom boravka.

Foto: Promo
Foto: Promo

Dizajniran za večno pamćenje

Brendovi svetski prepoznatih lanaca kao što su D-Marin Portonovi Marina, prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom, biće sastavni deo ponude ovog nesvakidašnjeg rizorta koji se prostire na 26 hektara zaštićenog obalnog područja i 1,8 km same obale. Portonovi je inspirisan upravo vama: kosmopolitama, ljubiteljima mora i jahtinga, poslovnim ljudima, umetnicima i svim onima koje povezuje ljubav prema prirodi i kvalitetnom životu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Život na obali mora

Portonovi nudi jednosobne, dvosobne i trosobne stanove i apartmane, kao i luksuzne gradske vile sa privatnim bazenima na najvišim balkonima odakle se pruža nesmetan pogled na marinu i Bokokotorski zaliv. Svaka nekretnina osmišljena je tako da prenese prepoznatljiv doživljaj mesta i stila, a posebna pažnja posvećena je maksimalnoj privatnosti. Pogled se pruža i na Lovćen i Orjen koji se nadvijaju nad čitavim Bokokotorskim zalivom. Arhitektura naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je vezana za more.

D-Marin Protonovi marina ima 238 vezova za super i mega jahte, dok njeni članovi imaju privilegovan pristup svim ostalim D-Marin marinama na Mediteranu.

Portonovi je mesto gde svako može da oživi svoju strast - od avanture, preko gastronomije, sporta, umetnosti, meditacije, odmora i istraživanja. To je mesto na kojem prošlost i sadašnjost postaju jedno. Ovo elegantno naselje nudi bezvremensku destinaciju i životni stil, spajajući jedinstveni duh i dušu ovog regiona.

Za više informacija kontaktirajte tim za prodaju nekretnina u Portonovi rizortu:

ENQUIRIES@PORTONOVI.COM | +382 31 355 375 PORTONOVI .COM

strana 1 od 6 idi na stranu