Samo opušteno! Najbolji načini da iskulirate vrućinu u gradu isto kao i oni na moru

Leto u gradu ume da bude veoma zavodljivo i zabavno ako niste u mogućnosti da odete na letovanje.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 18.07.2019.

11:45

Samo opušteno! Najbolji načini da iskulirate vrućinu u gradu isto kao i oni na moru
Leto u gradu može biti zabavno i opušteno ako ga takvim napravite / Foto: Depositphotos/VitalikRadko

Tačno, more, sunce, topli pesak, kuliranje pored mora (na planini, u selu...) umeju da zavedu um da pomisli da je na gubitku jer nije na putu, ali #samoopušteno : ima načina da vam i na vrelom asfaltu bude podjednako zabavno i lepo kao i onima na vrelom pesku.

Nije slana, ali ipak je voda

Reka, jezero, bazen. Razne su opcije da se iskulira vruć dan u gradu. Uz malo mašte i vere u sebe, uspećete i da zamislite da je taj ligeštul u koji ste utonuli zapravo na plaži i uspećete da osetite miris mora i slanog povetarca u nozdrvama. Važno je opustiti se, uživati sa ljudima koje voliš i bez stresa prigrliti sve lepo što leto nudi.

Đuskaj celu noć
Ples je uvek super naèin da se rešIš stresa / Foto: Depositphotos/pressmaster
Kada otputujemo, svi "olabavimo kočnice" i malo se otkačimo. A zašto ne bismo isto uradili i ako ostanemo u gradu?

Šta vas sprečava da se doterate, obujete udobne cipele u kojima ćete moći da plešete cele noći, stavite osmeh na lice i uzmete za ruku neku dragu osobu i provedete se uz super muziku, baš kao da ste đuskali na plaži celu noć?

Nije uvek važno otputovati. Mogućnosti i okolnosti kreiraju naš život, ali važno je kako im pristupamo i hoćemo li ih promeniti u svoju korist? Stres i loše raspoloženje ne pomažu, ali promena perspektive i te kako utiče na lepotu življenja.

Zato #samoopušteno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: