Festivalska atmosfera i odličan line-up na Tuborg OPEN koncertu u Novom Sadu

Red uzbuđenih fanova izvođača koji su nastupali na sinoćnjem Tuborg OPEN koncertu pružao se daleko od ulaza u Novosadski sajam pred početak velikog dešavanja koje je oduševilo sve posetioce.

Život

Izvor: B92

Subota, 29.06.2019.

17:30

Festivalska atmosfera i odličan line-up na Tuborg OPEN koncertu u Novom Sadu
Foto: Vladimir Velièkoviæ

Od samog ulaska osećala se sjajna festivalska atmosfera – mešali su se zvuci najrazličitijih vrsta muzike dok su se šatori sa interesantnim aktivacijama otvarali jedan po jedan i pripremali za zabavu koja predstoji. Hiljade posetilaca i odlična atmosfera najbolje opisuju veliki Tuborg OPEN koncert koji je sinoć održan na Novosadskom sajmu pokazujući, još jednom, da Tuborg odlično zna šta treba da pruži svojoj publici i raznovrsnim fanovima.
Foto: Vladimir Velièkoviæ
Kapije Novosadskog sajma otvorene su od 20h kada je veliki broj okupljenih posetilaca krenuo ka fun zoni ispunjenoj raznim igricama, kornerom za čitanje sudbine, iscrtavanje lica neonskim bojama, skakanje u bazen sa lopticama, bleju i domaranje, silent disco i još mnogo drugih sadržaja. Ubrzo je na red došao i prvi izvođač večeri, DJ Bege Fank, čime je zagrevanje za veliki Tuborg OPEN koncert zvanično počelo.
Foto: Vladimir Velièkoviæ
Oko ponoći se na bini pojavio Coby i veoma brzo atmosferu doveo do potpunog usijanja! Kao zvezda ovogodišnje Tuborg OPEN kampanje, Coby je izveo i svoja dva najveća hita koja je, specjialno za Tuborg, obradio u pratnji simfonijskog orkestra i svim fanovima pokazao da muzika ne poznaje granice. Njemu se na bini pridružila Senidah, jedna od najpopularnijih novih regionalnih zvezda kojoj je ovo bilo prvo veće pojavljivanje pred publikom u Srbiji:
Foto: Vladimir Velièkoviæ
„Bilo je predobro, prejako, energija je bila sjajna. Publika je poludela, kao i uvek, a i ja sa njima. Sve ovo sa Tuborgom je zaista bilo sjajno, a posebno se radujem novim stvarima koje dolaze.“ izjavila je Senidah povodom velikog Tuborg OPEN koncerta održanog sinoć u Novom Sadu.
Foto: Vladimir Velièkoviæ
Nakon odličnog nastupa kojim su Coby i Senidah potpuno oduševili okupljene fanove, za ljubitelje kvalitetnog aftera pobrinuli su se Dejan Milićević i Marko Milosavljević koji su zatvorili još jedno odlično Tuborg parti veče.
Foto: Vladimir Velièkoviæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: