Zaradi džeparac i provedi Leto #za5

U subotu, 15. juna druženje sa Minom Fu, a u nedelju, 16. juna ćaskanje sa mladim Olimpijskim pobednicama Nadicom Božanić (tekvondo) i Ivanom Perović (karate) u okviru događaja Leto #za5

Život

Izvor: PR

Četvrtak, 13.06.2019.

10:53

Zaradi džeparac i provedi Leto #za5
Foto: Promo

Voleo/la bi negde da otputuješ sa društvom, ali nemaš dovoljno para za letovanje? Razmišljaš o letnjim poslovima, ali ne znaš gde i kako da se prijaviš? Ako si srednjoškolac ili student, dođi na Leto #za5 na Adu Ciganliju i informiši se o brojnim programima praksi i na licu mesta apliciraj za letnje, sezonske poslove. Svakog dana, od 15. do 19. juna, od 12 do 18h moći ćeš da se prijaviš za najrazličitije poslove koje nude brojne kompanije, preko Nacionalne službe za zapošljavanje, 10 Omladinskih zadruga i 15 ugostiteljskih, dok će svi zainteresovani moći da se informišu kako izgleda rad u inostranim zemljama putem programa Work &Travel.

Tokom ovih pet dana biće organizovan niz edukativnih radionica gde će mladi dobiti karijerna usmerenja i savete kako da napišu svoj prvi CV, zašto je bitno da budu prisutni na poslovnoj mreži LinkedIn i kako da otvore profil koji će privući buduće poslodavce, a biće organizovane i simulacije razgovora za posao kako bi se na vreme pripremili za pitanja budućih poslodavaca. Na raspolaganju će im biti profesionalni fotografi koji će sve zainteresovne fotografisati i davati savete kako profesionalna fotografija za CV treba da izgleda. Oni koji dodatno žele da razmrdaju vijuge imaće priliku da učestvuju u rešavanju studije slučaja u organizaciji Case Study kluba, dok će svih dana biti prisutni i predstavnici Studentskog parlamenta i brojnih studentskih organizacija (ESTIEM, ISWIB), a za sjajnu zabavu svakog dana biće zaduženi DJ-evi u ChillOut zoni.

Povedi društvo i dođi na Leto #za5. Čekamo te od 15. do 19. juna na Adi Ciganliji (početak šetališta, kod kružnog toka).

Iskoristi šansu da pronađeš sezonski posao i provedi Leto #za5!

Više informacija na buducnostza5.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: