VR Poli Petice - Regionalno takmičenje u VR basketu sa VR Lukom Dončićem

Osam nagrađenih iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije posetiće NBA utakmicu u sezoni 2019./2020.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.05.2019.

12:45

VR Poli Petice - Regionalno takmičenje u VR basketu sa VR Lukom Dončićem

Za sve one koji do sad nisu imali priliku da uživaju u NBA utakmicama, Perutnina Ptuj je pripremila regionalno virtuelno košarkaško takmičenje sa VR Lukom Dončićem, zvezdom NBA, koji je ove godine ambasador popularnog i prepoznatljivog brenda POLI.

Veliko VR takmičenje se održava u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji i traje sve do Poli maratona 1. juna 2019. godine, kada će javno biti proglašeni dobitnici nagrada. Osmoro najboljih takmičara će Perutnina Ptuj poslati na putovanje u Ameriku kako bi pratili NBA utakmice uživo.

Promotivna kampanja je i društveno odgovornog karaktera jer će Poli košarkaške lopte biti donirane izabranim osnovnim školama početkom naredne školske godine.

VR Poli petice je velika regionalna promotivna kampanja čiji je cilj povećanje vidljivosti POLI kao kvalitetnog, mladalačkog, duhovitog i razigranog brenda. I Dončić i Poli se odlikuju ovim kvalitetima. Kampanja Poli petice uključuje ne samo košarkašku VR igru sa Dončićevom 3D animacijom, već i integrisanu platformu koja omogućava učesniku da podeli svoje VR iskustvo na društvenim mrežama i da se na taj način takmiči za primamljivu nagradu.
Na konačni rezultat utiče VR rezultat x broj lajkova na tvoj Poli Petice video snimak. Učesnici takođe imaju priliku da zajedno sa Lukom učestvuju u društveno odgovornoj akciji. Pomoću aplikacije, virtuelni Luka Dončić baca pet takmičarima a petice se potom pretvaraju u komplete Poli lopti, koje će Perutnina Ptuj donirati osnovnim školama početkom naredne školske godine.

"Glavni cilj VR Poli petica je da animira javnost na događajima, da što veći broj ljudi učestvuje u virtuelnoj košarkaškoj igri i da se zabavi kroz interakciju sa VR Lukom Dončićem ali i da obezbedimo što veći broj lopti osnovnim školama. U cilju popularizacije košarke među mladima Perutnina Ptuj će komplete lopti isporučiti u narednoj školskoj godini. Pored toga, aktiviranjem na društvenim mrežama, osam pobednika će otputovati u Ameriku i biće im obezbeđene ulaznice za NBA utakmice u sezoni 2019/2020“, rekao je Slavko Ficko, direktor strateškog marketinga i razvoja Grupe Perutnina Ptuj.

Period i mesto održavanja VR IGRE POLI PETICE
  • 17.-19.5. Tržni centar Big Fashion, Beograd


Detaljnije informacije o VR igri možete pronaći na sajtu www.petice.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: