- PR članak -

Koji su to danas Poslovi #za5?

Pronalaženje posla u trenutnim ekonomskim uslovima predstavlja veliki izazov za studente i diplomce bez radnog iskustva, ali statistika kaže da se veoma mali broj nezaposlenih mladih dodatno edukuje dok traži posao.

Podeli

Gledajući ponude za posao, svi smo se bar jednom susreli sa oglasom koji pominje Community Managera, Key Account Managera, PHP Programera, UX/UI Dizajnera.

Predavanja pod nazivom Poslovi #za5, na 10 fakulteta širom Srbije, održali su istaknuti profesionalci iz skoro 50 različitih kompanija i institucija, koji su iz sopstvene vizure prestavili svoj razvojni put i pokušali da demistifikuju najrazličitija moderna zanimanja.

Preko 800 studenata je imalo priliku da kroz ličnu interakciju postavi pitanja zaposlenima iz kompanija Coca-Cola, Nestle, Mars, Microsoft, Vip, FK Partizan, Molson Coors, Beiersdorf, Telenor Banka, Societe Generale, Razvojna agencija Srbije, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i brojnim drugim istaknutim profesionalcima.

Serijal predavanja pod nazivom „Poslovi #za5“, deo je velikog nacionalnog projekta za osnaživanje mladih „Budućnost #za5“, čiji su nosioci Centar E8 i Unija srednjoškolaca Srbije, a koji su podržali Ministarstvo omladine i sporta i Coca-Cola Fondacija.

Više informacija na veb-sajtu: www.buducnostza5.rs

PR

Osetite ukus Grčke

Počevši od 1. juna, pa u narednih mesec dana, ljubitelji grčke gastronomije imaće priliku da uživaju u raznovrsnim specijalitetima u Super Vero objektima.

PR petak 31.05. 16:00

Upoznajte Nespresso svet

Istinski ljubitelji kafe, od pre par meseci konačno i u Srbiji mogu da pronađu Nespresso - globalno popularni brend.

PR četvrtak 30.05. 13:45
strana 1 od 3 idi na stranu