- PR članak -

Novogodišnji poklon: SBB otključava sve kanale

Kompanija SBB najavila je da će otključati sve kanale koje ima u ponudi tokom božićnih i novogodišnjih praznika, od 15. decembra do 15. januara.

Podeli

Praznici su vreme okupljanja i porodične atmosfere u svakom domu, a SBB je tu da bude deo svake porodice. Zato ćemo i ove godine nastaviti našu prazničnu tradiciju i svim korisnicima omogućiti da uživaju u neograničenom sadržaju digitalnih i HD kanala,“ izjavila je Jovana Lukić, direktorka PR komunikacija kompanije SBB.

U velikom izboru naslova HBO programa korisnici će moći da uživaju aktiviranjem ovog kanala putem portala Moj SBB, dok će sve ostale kanale koje nemaju u trenutnim paketima dobiti automatski.

Za korisnike koji već imaju sve kanale u okviru svog paketa, SBB je pripremio poseban folder sa 20 atraktivnih filmova različitih žanrova.

Pored toga, SBB korisnike očekuje Cinestar Premiere Plus i HBO OD u okviru Video kluba, koji će biti dostupni na svim uređajima. Naš Video klub, sa preko 12.500 naslova, od 19. decembra biće obogaćen dodatnim naslovima Nacionalne geografije, My Baby TV-a i brojnih drugim sadržajima, dostupnim svim korisnicima EON platforme.

PR

Od humanitarnih akcija do projekata za zdravije društvo

Tržišni lideri često imaju taj zadatak da svojim poslovanjem budu primeri i da pokreću značajne teme u društvu. Kao najveći trgovinski lanac u zemlji, Delez Srbija upravo je to - kompanija koja odgovorno posluje, ali i osluškuje potrebe svojih kupaca, promoviše zdravije navike u ishrani, brine o životnoj sredini i inicira humanitarne akcije.

PR petak 28.12. 10:54

Tempo nagradna igra

Još samo 9 dana ostalo je do kraja velike novogodišnje nagradne igre! Naime, kako je decembar tradicionalno mesec u kojem se najviše dele i dobijaju pokloni, a kako bi praznično raspoloženje i pripreme za Novu godinu i Božić protekli u još lepšem raspoloženju pobrinuli su se Tempo hipermarketi.

PR četvrtak 20.12. 14:00

Šoljica puna prazničnog raspoloženja

Za mirisna jutra puna optimizma i u Novoj godini, Doncafé je pripremio praznično iznenađenje! Veseli Deda Mrazovi i naš Budiša očekuju vas na poklon šoljici uz koju ćete provesti mnoge trenutke dobrog raspoloženja i uživati u čaroliji slavlja.

PR sreda 5.12. 09:00
strana 1 od 3 idi na stranu