- PR članak -

Šoljica puna prazničnog raspoloženja

Za mirisna jutra puna optimizma i u Novoj godini, Doncafé je pripremio praznično iznenađenje! Veseli Deda Mrazovi i naš Budiša očekuju vas na poklon šoljici uz koju ćete provesti mnoge trenutke dobrog raspoloženja i uživati u čaroliji slavlja.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Pored šoljice, u novom poklon setu ograničene serije, spremili smo i praznični Doncafé Choco café, kao i Doncafé Moment, u pakovanjima od po 200 grama. Doncafé Choco café, tradicionalna kafa sa ukusom čokolade, donosi neodoljivi spoj omiljenih ukusa. Pažljivo izbalansirana mešavina pržene kafe u kombinaciji sa najfinijim kakao prahom i neodoljivom aromom čokolade napravljena je tako da zadovolji sva naša čula. Za neophodnu dozu jutarnjeg optimizma, tu je Doncafé Moment, mešavina kafe punog ukusa i intenzivne arome.

Upotpunite svoju novogodišnju bajku uz praznično poklon pakovanje koje očekuje pet najbržih čitalaca.

Neka i Nova godina miriše na dobro, neka miriše na Doncafé!

PR

Od humanitarnih akcija do projekata za zdravije društvo

Tržišni lideri često imaju taj zadatak da svojim poslovanjem budu primeri i da pokreću značajne teme u društvu. Kao najveći trgovinski lanac u zemlji, Delez Srbija upravo je to - kompanija koja odgovorno posluje, ali i osluškuje potrebe svojih kupaca, promoviše zdravije navike u ishrani, brine o životnoj sredini i inicira humanitarne akcije.

PR petak 28.12. 10:54

Tempo nagradna igra

Još samo 9 dana ostalo je do kraja velike novogodišnje nagradne igre! Naime, kako je decembar tradicionalno mesec u kojem se najviše dele i dobijaju pokloni, a kako bi praznično raspoloženje i pripreme za Novu godinu i Božić protekli u još lepšem raspoloženju pobrinuli su se Tempo hipermarketi.

PR četvrtak 20.12. 14:00
strana 1 od 3 idi na stranu