- PR članak -

Šoljica puna prazničnog raspoloženja

Za mirisna jutra puna optimizma i u Novoj godini, Doncafé je pripremio praznično iznenađenje! Veseli Deda Mrazovi i naš Budiša očekuju vas na poklon šoljici uz koju ćete provesti mnoge trenutke dobrog raspoloženja i uživati u čaroliji slavlja.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Pored šoljice, u novom poklon setu ograničene serije, spremili smo i praznični Doncafé Choco café, kao i Doncafé Moment, u pakovanjima od po 200 grama. Doncafé Choco café, tradicionalna kafa sa ukusom čokolade, donosi neodoljivi spoj omiljenih ukusa. Pažljivo izbalansirana mešavina pržene kafe u kombinaciji sa najfinijim kakao prahom i neodoljivom aromom čokolade napravljena je tako da zadovolji sva naša čula. Za neophodnu dozu jutarnjeg optimizma, tu je Doncafé Moment, mešavina kafe punog ukusa i intenzivne arome.

Upotpunite svoju novogodišnju bajku uz praznično poklon pakovanje koje očekuje pet najbržih čitalaca.

Neka i Nova godina miriše na dobro, neka miriše na Doncafé!

PR

Dvoje trkača osvojilo Beograd uprkos mraku i kiši

Nela Bunčić, rekreativna trkačica, koja je nedavno istrčala njujorški maraton, i poznati crossfit trener, Vuk Vukašinović, odlučili su da, uprkos izazovnim vremenskim uslovima, trening trčanja odrade zahtevnim obilaskom najvećih beogradskih bulevara i mostova.

PR petak 30.11. 09:00

P&G najavljuje "CEO izazov" za 2019.

Studentima iz Srbije biće pružena šansa da budu u kontaktu sa kompanijom P&G kroz međunarodno takmičenje CEO izazov u kom će se takmičiti sa grupama njihovih vršnjaka iz celog sveta u rešavanju realnih poslovnih izazova.

PR ponedeljak 26.11. 15:15

Coca-cola sistem u službi humanosti

Pre nekoliko decenija, veliki, humani ljudi osmislili su i realizovali projekat narodnih kuhinja koji najsiromašnijem delu stanovništva pruža osnovnu podršku u vidu toplog obroka.

PR četvrtak 22.11. 11:15

Mladima treba podrška

Dok mladi u Srbiji vode borbu za zaposlenje, pojedine velike kompanije smišljaju šta da preduzmu kako bi novajlijama u traženju posla pomogle da pobede u njoj. Iako je situacija izazovna, ima sjajnih inicijativa koje povećavaju šanse za zaposlenje.

PR utorak 13.11. 14:19
strana 1 od 2 idi na stranu