P&G najavljuje "CEO izazov" za 2019.

Studentima iz Srbije biće pružena šansa da budu u kontaktu sa kompanijom P&G kroz međunarodno takmičenje CEO izazov u kom će se takmičiti sa grupama njihovih vršnjaka iz celog sveta u rešavanju realnih poslovnih izazova.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.11.2018.

15:15

P&G najavljuje
Thinkstock / Ilustracija

Da li si student željan situacija u kojima ćeš testirati svoje kritičko mišljenje izvan okvira studentskih zajednica? Onda je CEO izazov kompanije P&G baš ono što tražiš. Takmičenje koje ti pruža šansu da iskažeš svoje veštine strateškog razmišljanja I sposobnosti rešavanja poslovnih problema.

Procter & Gamble već prima prijave za globalni CEO izazov, kreativni proces tokom kog kompanija dolazi u kontakt sa harizmatičnim studentima širom sveta. Kako? Pozivajući ih da se suoče sa realnim zahtevima radnog okruženja tokom kojih demonstriraju svoje poslovne sposobnosti u nekoliko različitih realnih scenarija.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na https://www.pg-ceochallenge.com/

"Studenti žele mogućnost da pokažu da znaju da primene naučenja znanja", rekao je glavni izvršni direktor (CEO) kompanije P&G Dejvid Tejlor. "CEO izazov pruža priliku da baš to i uradite. Ako želite da vidite kakav biste posao radili u kompaniji P&G, dok iskazujete svoje veštine, ovo je vaša prilika."

Prvi globalni izazov iz 2018. bio je veoma uspešan, sa više od 23.000 studenata iz 40 prijavljenih zemalja. Pobednički tim izazova 2018. godine bile su tri dame industrijskih inženjera iz Saudijske Arabije. Ove tri studentkinje su upoznale CEO kompanije P&G Dejvida Tejlora ovog leta u Sinsinatiju, prisustvovale godišnjem SIGNAL Accelerator samitu kompanije i prihvatile poslovne ponude od kompanije P&G.

U CEO izazovu za 2019. koji se sada pokreće, dobićete priliku da radite na studiji poslovnih slučajeva brenda Gillette, najvećeg svetskog brenda opreme za brijanje. Takmičenje se sastoji od tri kruga: lokalnog, regionalnog i globalnog. U lokalnim i regionalnim krugovima studentski radovi uključuju stvarne P&G studije slučaja, a vaš zadatak će biti izrada poslovnog plana. Tokom završnog, globalnog kruga, takmičićete se u poslovnom simulatoru koji zahteva da donosite odluke u ime kompanije kao CEO.

Šta studenti dobijaju?
  • Šansu koja može voditi ka poslovnoj ponudi,
  • Učešće i interakciju sa učesnicima iz različitih zemalja jugoistočne Evrope u Bukureštu, gde će lokalno finale biti održano vodeći pobednike na svetsko finale,
  • Pobednici u finalu će biti pozvani u centralu kompanije P&G u Sinsinatiju, kako bi upoznali rukovodstvo kompanije P&G i CEO Dejvida Tejlora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: