- PR članak -

Kako da vam veš u mašini ostane dugo čist i svež?

Sigurno vam se bar jednom desilo da pre izlaska iz kuće zaboravite da izvadite veš iz mašine. Onda se vratite posle nekoliko sati i sve što možete da uradite jeste da još jednom ponovite proces. To može da bude frustriajuće, a da ne govorimo o struji koja se opet troši.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Mnoge mašine imaju sistem koji se prilagođava vašem dnevnom rasporedu, te onda možete da planirate koji ćete ciklus pranja da uključite. Na taj način će vas kod kuće dočekati čista i sveže oprana garderoba. U veš mašinama, koje imaju Fresh Care+ sistem, veš ostaje svež i nakon šest sati od završetka ciklusa.

Mnogi koji su probali novi Freshcare+ sistem kažu da im veoma znači, jer su primetili da on nežno masira veš laganim pokretima tokom kojih se naizmenično ispušta para koja cirkuliše unutar vlakana. Na taj način se održava svežina veša i sprečava se širenje neprijatnih mirisa.

Upravo Freshcare+ sistem se nalazi u novim mašinama za veš koje koriste naprednu tehnologiju u očuvanju osetljivih tkanina. Nove mašine imaju tehnologiju 6th Sense, a koja služi da automatski detektuje količinu veša u bubnju i na osnovu toga optimizuje parametre pranja u skladu sa vrstom tkanine. Tako se uštede vreme, energija i voda.

Foto: Promo
Foto: Promo

A kako biste bili sigurni da će vaša odeća da zadrži istu boju koju je imala i kad ste je kupili neophodno je da vaša mašina ima Colour15°C sistem pranja. Ovaj sistem vam garantuje da će vaša garderoba biti oprana kao i na 40 stepeni Celzijusovih.

Takođe, ono što vam je neophodno je i Clean+ opcija koja prilagođava ciklus pranja prema zaprljanosti odeće. U zavisnosti od toga koliko vam je garderoba zaprljana program bira iznenzivno, brzo ili dnevno pranje.

PR

Mladima treba podrška

Dok mladi u Srbiji vode borbu za zaposlenje, pojedine velike kompanije smišljaju šta da preduzmu kako bi novajlijama u traženju posla pomogle da pobede u njoj. Iako je situacija izazovna, ima sjajnih inicijativa koje povećavaju šanse za zaposlenje.

PR utorak 13.11. 14:19

Maksi školski karavan kreće na put

Prema poslednjim istraživanjima Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ u Srbiji oko 56 odsto dece konzumira povrće, ali je taj procenat i dalje nedovoljan i više od deset godina se nije menjao.

PR petak 12.10. 15:55

U potrazi za budnima, herojima "Treće smene"!

Oni vredno rade dok mi spavamo. Zahvaljujući njima smo bezbedni i bezbrižni, gradovi su čisti, mi siti ujutru. Na njih smo ponosni. A znamo li ko je noću budan, zbog čega i ko im pomaže da u tome istraju.

PR sreda 3.10. 10:00

Omiljeni ukus čaja na dohvat ruke

Bili u Turskoj ili ne, sigurno ste primetili kako Turci mnogo piju čaj. Danas je ovaj napitak za Turke ne samo omiljeno piće, već i ritual. Sasvim je normalno da vas čajem posluže u prodavnici u kojoj kupujete ili razgledate, ili u čekaonici, a da ne govorimo o gostima za kojeuvek postoji gotov, pripremljen čaj.

PR subota 15.09. 10:00
strana 1 od 2 idi na stranu