Velika humanitarna akcija za decu iz SOS Dečijeg sela

Prvi mesec nove školske godine prošao je u humanom tonu, jer je u akciji „Dobro delo za SOS Dečije selo“ sakupljeno više od 1,4 miliona dinara. U ovoj akciji učestovali su svi sugrađani koji su tokom avgusta i septembra u svih 12 Tempo hipermarketa širom Srbije, za svoje školarce kupili označene proizvode od čije kupovine se odvajao novac za SOS Dečije selo.

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2018.

16:39

Velika humanitarna akcija za decu iz SOS Dečijeg sela
Foto: Promo

Prikupljena sredstva biće iskorišćena da se najmlađima u Dečijem selu poboljšaju uslovi u domovima i obezbedi grejanje tokom predstojećih hladnih dana.

„Srećni smo što još jednu godinu vidimo da je empatija naših sugrađana na ovako visokom nivou i da na mališane iz SOS Dečijeg sela misli dosta naših sugrađana. Zahvaljujući ovoj akciji tokom nastupajuće zime imaćemo mnogo bolje uslove u porodičnim domovima, a vest o veličini prikupljene donacije bila je najbolja kojom smo mogli započeti aktuelnu školsku godinu. Podrška koju nam tradicionalno pružaju Tempo hipermarketi i njihovi partneri nam je dragocena, a nakon godina saradnje slobodno možemo da kažemo da je to postao pravi prijateljski odnos koji sa ponosom negujemo“, rekla je Svetlana Damnjanović, iz SOS Dečijeg sela.
Foto: Promo
Akcija je trajala tokom avgusta i septembra, a njen značaj su prepoznale su i podržale i kompanije Statovac-komerc, Gatarić International Group, Novo beogradsko knjižarsko, Optimum, Eurocom International, Ilijanum, Universal, Officecom i Marina Company.

“Godinama se trudimo da kroz različite humanitarne aktivnosti učinimo našu zajednicu boljim mestom za život. Posebno smo srećni kada smo u prilici da pomognemo najmlađima i doprinesemo njihovom lepšem i bezbrižnijem odrastanju. Veliku zahvalnost dugujemo našim partnerima, jer bez njih ne bismo postigli ovakve rezultate, i drago nam je što su bili deo akcije koja podstiče najbolje u ljudima”, istakla je Mirjana Jovašević, direktorka korporativnih komunikacija i održivog poslovanja u Delez Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: