"U ljubavi nemam sreće, ali mi klađenje ide od ruke!"

Pop zvezda Nataša Bekvalac snimila je spot za novu autobiografsku pesmu "Mala plava" u ekskluzivnom Mozzart Cazzinu hotela Metropol.

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.09.2018.

16:30

Foto: Promo

Pop diva je spot za novu duetsku pesmu sa Cobijem snimila u glamuroznom Mozzart Cazzinu gde se pojavila u provokativnoj haljini i pokazala liniju koju je uspela da dovede do savršenstva, čime je dokazala da je spremna za veliki povratak na muzičku scenu. Stihovi nove pesme svedoče o jednoj neuspeloj ljubavi, ali se snimanju uverila da joj igre na sreću idu od ruke.

Pevačica je istakla da je oduševljena ambijentom Mozzart Cazzina Metropol, koji je u srpsku prestonicu doneo glamur svetskih centara zabave poput Las Vegasa, Makaa ili francuske rivijere. Novo mesto u Beogradu, već je postalo sinonimom za dobar provod i ekstravaganciju, zbog čega je odlučila da upravo ovde snimi nekoliko scena za novi spot.

"Enterijer mi se veoma dopada, vidi se da je svaki detalj urađen po svetskim standardima, i što je najbitnije, čim sam ušla osetila sam udar dobre energije. Uvek rado posećujem mesta dobre zabave i sjajnog raspoloženja, što Mozzart Cazzino Metropol svakako jeste", rekla je Nataša.

Priznala je da je veoma uzbuđena zbog nove pesme koja je inspirisana njenim privatnim životom, ali i da je sve ružno što joj se dešavalo proteklih meseci rešila da ostavi iza sebe. Novosadska barbika je pristala da nam otkrije delić pesme.
Foto: Promo
"Pesma jeste autobiografska, budući da je tekst pisala moja drugarica Bojana koja me dugo i dobro poznaje. Moram priznati da sam se naježila kada sam je čula... Iz duše si amputiran, na mrežama blokiran, moj alarm je aktiviran. Beži, želim da ljubav demoliram, vidi ga sad, kao nije gad, uporno šmira jad. Ja navučena na zbogom, odmah, sad, s osmehom ti pratim pad... Ostatak ćete uskoro čuti, i obavezno pogledajte spot oko kojeg se ceo moj tim zaista potrudio, nikada u životu nisam ovako uživala na snimanju", poručila je pevačica.

Mozzart Cazzino Meropol, u kojem se igrači zabavljaju, dolaze da okušaju sreću, osete uzbuđenje iščekivanja, a da uz sve to i zarade, raspolaže slot mašinama i ruletima visokog kvaliteta koji nude širok opseg igara i najviše džek-potove, u šta se uverila i srpska pop diva.

"Ovog puta sam imala početničku sreću, ali ću vrlo rado i ubuduće doći sa svojim prijateljima i oprobati sreću u ovoj igri, kada već nemam u ljubavi", sa osmehom je zaključila Bekvalčeva.
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: