Učini nešto dobro za svoju karijeru

Mladi žele da unaprede svoje lične veštine, koje su im od ključne važnosti za zaposlenje i razvoj karijera. Sada sve to što im je potrebno i što žele mogu naći na jednom mestu, u okviru platforme Coca-Cola mladima koja nudi mogućnost opredeljenja za određeni edukativni ili praktični program u zavisnosti od nivoa obrazovanja, interesovanja i ambicija.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 09.08.2018.

15:38

Učini nešto dobro za svoju karijeru
Foto: Promo

Mladima su na raspolaganju:

• Program "Budućnost #za5" obraća se učenicima srednjih škola, a cilj je motivacija i podsticanje mladih da steknu potrebna dodatna znanja i veštine potrebne da pronađu zanimanje koje im zaista odgovara a zatim i da dođu do odgovarajućeg posla

• Coca-Cola podrška mladima je nacionalni projekat koji kroz edukativne radionice i online platformu omogućava nezaposlenim mladima da steknu nove lične i profesionane veštine. Kroz edukativne radionice i onlajn platformu oko 2000 mladih imalo je priliku da nauči ključne stvari koje su im olakšale potragu za poslom i njih 100 je nakon programa počelo da radi ili je pokrenulo svoje preduzetničke priče.

• U Coke Summership programu, koji omogućava talentovanim studentima da akademsko znanje tokom šest nedelja upotpune praksom, do sada je učestvovalo više od oko 200 studenata, a njih 50 je dobilo zaposlenje kompaniji.

• RISE management trainee program, spaja kvalitete i veštine praktikanata, a sve u kombinaciji sa brzim okruženjem, mentorstvom i radom na internacionalnim projektima.

Više o platformi Coca-Cola mladima pročitajte na sajtu www.coca-colamladima.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: