WOAH te zove! Što više zatvarača to je fora jača!

Topli dani su nam nekako doleteli, a mi smo dobro raspoloženi i puni pozitivne energije. U „niskom startu“, potpuno spremni da se upustimo u nove avanture i istraživanja. Međutim, da li sve odluke ili planovi moraju da budu velike ili grandiozni? Da li i vas mogu oraspoložiti one male stvari koje vam jednostavno razvuku osmeh na licu, stvari koje vam nabace cool izgled.

Život

Izvor: PR ÈLANAK

Utorak, 15.05.2018.

14:00

WOAH te zove! Što više zatvarača to je fora jača!

Jednostavno zastanite, pronađite vreme i udovoljite sebi. Obradujte se novim komadom odeće, novom obućom, satom, naočarama ili nekom novom tehnikom. Dok trepnete, stiglo nam je i leto, a vi želite da u najboljem izdanju dočekate tople dane. Ne oklevajte, donesite odluku da krenete u teretanu, na fitnes, pilates ili jogu. Oraspoložite sebe ili možda sebi drage osobe, videćete, lako je, jer što više zatvarača to je fora jača.

Ugrabite priliku i uz kupovinu promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l ili 0.33l, obradujte sebe ili sebi drage osobe. Promo pakovanja ćete prepoznati po etiketi i čepu bele boje sa prepoznatljivim WOAH logom na vrhu čepa. Ispod čepa vas čeka kod, dok je na limenkama kod ispod otvarača, koji zatim unesite na nalog koji ste napravili na WOAH aplikaciji i sakupljajte poene za cool vaučere partnera. A partneri su: WinWin, Diopta, B:PM, Legend, Sport Vision, Buzz i FitPass.

Oni koji sa nestripljenem dočekuju predstojeće svetsko prvenstvo u fudbalu imaće priliku da se opreme i FIFA poklonima. Potpuno isti način prikupljanja bodova može vam doneti četiri različita artikla po vašem izboru: navijački šal, adidas loptu, peškir sa motivom lopte ili bluetooth zvučnik. WOAH aplikacija vam nudi uvek dobru muziku, gledajte najzanimljivije klipove i saznajte prvi sve o najpopularnijim domaćim YouTube zvezdama i još mnogo toga. Ostaje vam samo da uživate u lepim danima, u novom izgledu i novim odlukama koje vam čuvaju osmeh i dobro raspoloženje.
Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: