Jedinstveno McDonald’s iskustvo

Do Svetskog prvenstva u fudbalu, koje će se ovog leta održati u Rusiji, ostalo je još svega par meseci, a uzbuđenje se oseća na svakom koraku.

Život

Izvor: PR èlanak

Petak, 13.04.2018.

10:50

Jedinstveno McDonald’s iskustvo

Da li će se naši “orlovi” dobro pokazati, koje velikane ovog sporta, popularno deklarisanim kao “najvažnija sporedna stvar na svetu”, ćemo gledati na terenu, da li ćemo stići da sakupimo sve sličice pre početka prvenstva, samo su neke od aktuelnih tema ovih dana, i to ne samo među vernim navijačima, već na nivou cele nacije.

Velika platna, zvučnici pojačani do maksimuma kako se ne bi propustio nijedan zvižduk sa stadiona – sve podređeno maksimalnom ugođaju, onom osećaju da i ti činiš deo atmosfere koja dopire sa tribina. Gotovo da si tamo.

Ali, šta ako možeš da odeš korak bliže? Da odeš na utakmicu lično?

Možda ideja odlaska na Svetsko prvenstvo može zvučati kao daleki san, ali postoji način da ga zapravo i ostvariš, a sve to dok klopaš svoj omiljeni obrok u McDonalds restoranima. U toku su „Srećni McObrok“ i „Osvoji put na utakmicu“ nagradne igre u okviru kojih prilikom kupovine bilo kog McDonald’s obroka do 15. maja McDonald’s deli šest kompleta karata za dve osobe i putovanje u Moskvu na utakmicu Srbija-Brazil.

Kombinacija burgera, pomfrita ili salate i pića nikad lakše nije mogla da te odvede na dugo očekivani fudbalski spektakl.

Nagradni aranžman obuhvata dve karte za utakmicu Srbija-Brazil, avio prevoz Beograd-Moskva-Beograd, transfer od aerodroma u Moskvi do hotela, hotelski smeštaj na bazi noćenja sa doručkom u periodu od 25 do 29. juna 2018. Tvoje je samo da poneseš dobro raspoloženje i pripremiš se na susret sa svetom fudbala na koji čekaš od malena i doživiš jedinstveno McDonald’s iskustvo.

Uživaj u svom omiljenom obroku i prati obaveštenja na sajtu www.mcdonalds.rs, na kojem su objavljena pravila nagradnih igara, a kasnije i imena dobitnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: