Hit u 2017: Longeta za čukljeve 590 din, mršavljenje 720 din

TOP20.rs Vam predstavlja listu najprodavanijih proizvoda u Srbiji u 2017. putem interneta. Razlog zbog kog su ovi proizvodi u samom vrhu po obimu prodaje jeste veliki broj zadovoljnih korisnika, odlične ocene proizvoda, a samim tim i veliki broj preporuka. B92.net predstavlja listu prvih 8 od 20 najprodavanijih proizvoda:

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.02.2018.

11:00

Hit u 2017: Longeta za čukljeve 590 din, mršavljenje 720 din

Broj 1 - Longeta za ispravljenje čukljeva (noćna upotreba) - 590 din

Evo kako da se otarasite čukljeva i to dok spavate! Ova genijalna longeta za ispravljanje čukljeva pomogla je milionima ljudi širom sveta da reše problem sa čukljevima koji su „vukli“ godinama iako su probali da ga reše najrazličitijim pomagalima i skupim preparatima.

Uz pomoć longete za ispravljanje čukljeva, imate idealnu priliku da svojim stopalima vratite prirodan izgled. Bez operacije i skupih tretmana, poruči odmah svoj par longeta za samo 590 dinara jednim klikom OVDE ili pozovi 064/858 99 99.
Broj 2 - SportsCam kamera - 6.900 din

SportsCam je idealna kamera za čuvanje svakog momenta u kom ste uživali tokom SKIJANJA ili bavljenja nekim od drugih sportova koje obožavate! Stavite kameru na glavu, aktivirajte je i krenite u akciju. Ovu fenomenalnu sportsku kameru sada OVDE ili pozivom na broj 064/858 99 99 možete poručiti po EXTRA POVOLJNOJ CENI!

SportsCam kameru često koriste i prilikom bavljenje nekim ekstremnim sportovima, prilikom skakanja iz padobrana, bandžija i izvođenja raznoraznih drugih egzibicija. Sportska kamera nije „sezonska stvar“: dobro će vam doći ne samo za ovogodišnje zimovanje, već i za leto kada ćete njome moći da snimate pod vodom dok RONITE.

Ova kamera ima mogućnost snimanja videa, beleženja fotografije i audio snimaka gde god da se nalazite. Vodootporna je i možete je spojiti i sa mobilnim telefonom i prenositi uživo snimak (Wireless do 20m).

Poručite već danas po AKCIJSKOJ CENI svoju sportsku kameru i snimite sve što vidite ispred sebe dok skijate, skačete, ronite! Poručite OVDE ili pozivom na broj 064/858 99 99 ODMAH!
Broj 3 - Potpora za leđa sa masažerom - 890 din

Ovaj revolucionarni proizvod koji pruža potporu vašim leđima specijalno je dizajniran tako da vas oslobodi i najupornijeg bola i ukočenosti u ovom predelu. Idealna potpora sa masažerskim svojstvima omogućiće vam pravilno držanje leđa u svakom trenutku. Do sada nije bilo lako pronaći je u Srbiji, a sada je moguće kupiti je OVDE i to po neverovatno sniženoj ceni od 890 dinara!

Potpora vrhunskih performansi napravljena je od izdržljivog materijala sa središnjom osnovom sa kuglicama zahvaljujući kojima ćete imati osećaj blagog i prijatnog masiranja. Materijal obezbeđuje nesmetanu cirkulaciju vazduha prilikom korišćenja što znači da nećete imati utisak da vam je nešto neprijatno prislonjeno uz leđa niti ćete se znojiti.

Potpora sa kuglicama sa masažerskim svojstvima se veoma lako se postavlja za stolicu ili sedište u automobilu, što možete videti i u sledećem videu:

Izbegnite bolove i olakšajte sebi sedenje. Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i kupite ovu svima neophodnu potporu za leđa po trenutno sniženoj ceni od sjajnih 890 dinara!

Poručite telefonom na broj 064/848 99 99 od 8-17h ili online OVDE non stop.
Broj 4 - Magnetni steznik za leđa - 790 din

Ovaj specijalni magnetni steznik za leđa rešava vas bolova i napetosti time što povlači ramena u nazad i tako postavlja kičmu u pravilan položaj. Sadrži čak magnete koji ublažavaju i otklanjaju tegobe za koje samo oni koji dugo sede ili opterećuju kičmu teškim fizičkim poslovima znaju koliko umeju da ometaju normalno funkcionisanje. Ono što ovaj steznik čini još boljim je činjenica da ga možete nositi ispod odeće, a da ga niko ne primeti. Samo ćete vi znati da je tu jer će činiti da se prijatno osećate i da vas kičma ne boli. Ovaj steznik sada možete kupiti OVDE ili pozivom na broj 064/858 99 99 po EXTRA SNIŽENOJ CENI od samo 790 rsd!
Broj 5 - Silikonski korektor za čukljeve (dnevna upotreba) - 990 din

Za razliku od longeta koje su za noćnu upotrebu, silikonske korektore nosite tokom dana u bilo kojoj obući. Neće vam smetati i žuljati vas, a ipak će vam biti velika pomoć. Već nakon kratkotrajnog korišćenja videćete kako Vam se postepeno palac vraća u pravilan i prirodan položaj.

Svoj par korektora za čukljeve možete još danas poručiti po ovoj fantastičnoj ceni putem telefona na broj 064/858 99 99 od 8-17h ili online OVDE non stop.
Broj 6 - Specijalni pojas za leđa za 24 magneta - 2.490 din

Ako ništa do sada nije uspelo da vas liši bola u leđima, ovaj genijalni pojas sigurno hoće! Steže vas taman toliko koliko treba, drži kičmu u pravilnom položaju, a 24 magneta koje ima deluju povoljno na otklanjanje tegoba – pogledajte OVDE koliko vam može pomoći.
Ovaj ultraudobni pojas će vam pomoći bilo da su vaši bolovi izazvani predugim sedenjem, stajanjem, fizičkim naporuma ili sportskim aktivnostima. Ima 10 magneta duž kičme, 4 na ramenima, 6 u lumbalnom delu i 4 na stomaku. Ne žulja i dovoljno je tanak da ga možete nositi čak i ispod odeće, a da niko ni ne primeti da je tu.
Broj 7 i 8 - Pojas i helanke za mršavljenje - 720 i 950 din

Na hiljade žena i muškaraca širom sveta, od kojih su neki od njih velike filmske i muzičke dive, ima savršen stomak i butine zahvaljujući genijalnom pojasu i helankama za mršavljenje! Tvrde da im ništa nije pomoglo tako kao ovaj pojas i da su rezultati fascinantni! A danas je jedinstvena prilika da ih OVDE kupite na VELIKOM SNIŽENJU!

Pojas i helanke za mršavljenje su neverovatno praktični i korisni za sve žene i muškarce koji žele brže i lakše da skinu salo na stomaku i butinama. Izrađeni su od specijalne pametne tkanine Neotex koja izaziva pojačano znojenje kritične zone i tako topi masne naslage. Potpuno su neprimetni ispod odeće i mogu se nositi tokom svakodnevnih aktivnosti ili samo prilikom vežbanja. Trenutno su na VELIKOM SNIŽENJU i možete ih poručiti OVDE.

Nema kopči, nema dugmića, nema rajsferšlusa niti bilo čega što bi moglo da vam smeta. Nećete ih ni osećati dok ih nosite, a rezultati će biti vidljivi već nakon par nedelja nošenja. Sa ovim revolucionarnim proizvodima kojima je OVDE cena danas snižena preko 50%, mršavićete čak 4x BRŽE!

Poručite telefonom na broj 064/858 99 99 od 8-17h ili online OVDE non-stop.
Top20.rs je portal koji prati prati najprodavanije proizvode na svim online shop-ovima u Srbiji, selektuje ih, i omoguća Vam uvid i kupovinu onih koji su u vrhu liste najprodavanijih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: