5 dobrih razloga za FRUŠTUKOVANJE

Prvi jutarnji obrok ne bi trebalo preskakati. Od vaših navika, ali i mašte i kreativnosti zavisiće koliko će doručak biti originalan i koliko će imati sastojaka. Ovog oktobra, Neoplanta je kreirala jedinstven koncept prvih jutarnjih obroka i nazvala ga FRUŠTUKOVANJE, a evo zašto je bolje da umesto doručka od sutra fruštukujete:

Život

Izvor: PR

Ponedeljak, 06.11.2017.

10:00

5 dobrih razloga za FRUŠTUKOVANJE

1. Jutarnji zalogaji postaju mnogo ukusniji kada se „podele“ sa ukućanima, prijateljima, kolegama. Fruštuk jeste doručak, ali na vojvođanski način, mnogo je sadržajniji i bogatiji. On podrazumeva natenane uživanje u svakom ukusnom zalogaju sa nama dragim osobama. Nezaobilazan je sastojak u kreiranju prvih jutarnjih razgovora, trenutaka kojima započinjemo svaki novi dan, kojih se rado sećamo i prepričavamo.

2. Tokom fruštukovanja vreme postaje manje važno – pretvorite doručak u pravo jutarnje uživanje u omiljenim ukusima. U užurbanoj svakodnevici, važno je da nađemo vremena za sebe i one koji nam znače, porodicu, prijatelje. Fruštukovanje nas okuplja, podstiče da zajedno pripremimo ukusne kreacije i uživamo u originalnim zalogajima. I što je još važnije, to ne radimo u žurbi, već polako, natenane.

3. Vaše fruštukovanje postaje bogatije uz novi sastojak. U nameri da “začini” fruštukovanje na najukusniji mogući način, Neoplanta je kreirala jedinstvenu Fruštuk kobasicu. Kao član Neoplanta Delikates porodice, koja osvaja hedoniste i gurmane istančanog ukusa, Fruštuk kobasica napravljena je po originalnoj recepturi i jedinstvenog je ukusa. Na vama je da osmislite interesantne kombinacije koje će oduševiti ukućane, prijatelje ili kolege na poslu.

4. Fruštukovanje možete organizovati svakog jutra – sutra, prekosutra, radnim danima, vikendom, praznicima. Od vas zavisi ko će biti pozvan na fruštukovanje. Jedini uslov su ukusni zalogaji u kojima se natenane uživa, začinjeni dobrim razgovorima.

5. Uz fruštukovanje pobedom se započinje dan. Zato što ga započinjemo uz drage osobe, porodicu, prijatelje i zajedničko natenane uživanje u svakom ukusnom zalogaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: