- PR članak -

Kako izvući najbolje od beogradskog noćnog života?

Kada strani mediji pišu o Beogradu, nezaobilazna tema je bogata ponuda noćnog života u srpskoj prestonici. Splavovi na Savi i Dunavu, kafane u svim delovima grada, i one tradicionalne a i moderne, klubovi, kafići, neobični prostori prilagođeni žurkama koje traju do prvih jutarnjih autobusa, sami su se izborili za status najvećeg brenda Beograda.

Podeli

Niko na tome nije radio planski - noćni život u Beogradu imao je svoju evoluciju koja je dovela do toga da danas Beograd zaista za svakoga ima šta da ponudi. A u tom obilju ponude nije se uvek lako snaći.

Kako Beograđani i njihovi gosti biraju mesta za izlazak?

Nije lako snaći se u velikoj ponudi noćnog života u Beogradu, posebno kada se uzme u obzir da su mesta u većini popularnih klubova danima unapred rezervisana. Ipak, kako se razvijao noćni život Beograda, razvijali su se i servisi koji su taj izbor i čitavu organizaciju izlazaka činili mnogo jednostavnijim.

Sajtovi kao što je Beograd noću danas su nezaobilazna web adresa na bookmark baru Beograđana bez koje se teško planira noćni provod.

U rangu neophodnih javnih servisa

Potreba za organizacijom ponude noćnog života u glavnom gradu postala je poslednjih godina tako velika da su sajtovi koji na jednom mestu obuhvataju sva mesta za izlazak postali važni kao gradske službe i javni servisi. Ipak, za razliku od većine servisa u glavnom gradu, portal Beograd noću funkcioniše bez greške i to 24 časa dnevno.

Pre svega, preglednost sajta omogućava svakome da pronađe mesto po svom ukusu. Tu su tradicionalne beogradske kafane i moderni klubovi gde se sluša elektronska muzika, rok mesta i klubovi koji okupljaju ljubitelje živih nastupa folk zvezda… Šaroliko, kakvi su i ukusi i ponuda noćnog života u Beogradu.

Uvid u čitavu ponudu sa radnim vremenom i planiranim nastupima dostupan je u svakom trenutku. Koliko je na ovaj način olakšano planiranje izlazaka i koliko su se Beograđani navikli na korišćenje portala kao što je Beograd noću govori poseta koja raste svakog meseca.

Tehnologija olakšava život ukoliko je koristimo na pravi način a jedan od najboljih primera je upravo ovaj sajt.

Lako do rezervacije mesta za izlazak na portalu Beograd noću

Za najpopularnije beogradske klubove i kafane uvek se traži mesto više pa nije ni čudo da bez rezervacije retko kada možete ući u izabrani objekat. U ovome je i najveća vrednost sajta Beograd noću - on je najbolja online destinacija sa koje možete rezervisati svoj sto u bilo kom mestu za izlazak i to u svega nekoliko koraka.

Sajt poseduje bazu kontakata svih važnih mesta u gradu i omogućava direktnu rezervaciju, kada god vam je to potrebno, sve dok ima slobodnih mesta. Usluga je sigurna i proverena jer sistem funkcioniše besprekorno i izlazi u susret samim menadžerima lokala kao i gostima koji ovako ništa ne prepuštaju slučaju.

Sada i kao aplikacija

Mobilni telefoni postali su poslednjih godina dominantan uređaj preko koga se pristupa internetu. Iz tog razloga, Beograd noću odnedavno je dostupan i u vidu aplikacije za Android uređaje, čime je još više olakšan proces izbora i rezervacija mesta za noćni izlazak u Beogradu.

Kao i na sajtu, samo još jednostavnije i brže, na aplikaciji Beograd noću prtistupate ponudi dešavanja beogradskih kafana, kafića, restorana, diskoteka, splavova i (za hrabrije) striptiz klubova.

Ukoliko pre rezervacije želite da se bolje upoznate sa svim što vas očekuje u nekom kafiću, tu su redovno ažurirane galerije sa slikama iz provoda od prethodnih noći koje najbolje dočaravaju atmosferu i ambijent, kao i video reportaže sa lica mesta koje ekipa portala priprema u najpopularnijim klubovima.

Kratko uputstvo za korišćenje aplikacije

Znamo da verovatno nećete imati problema da se i sami snađete, ali ćemo vas ipak sprovesti kroz aplikaciju Beograd noću u najkraćim crtama.

Za početak, aplikacija nudi mogućnost izbora tipa lokala koji vas interesuju pa ćete tako u glavnom meniju izabrati kafić, bar, restoran itd. nakon čega će vam se otvoriti kompletna ponuda tog tipa lokala.

Nakon toga, horizontalni meni vam nudi opciju „program“ gde možete videti koji vas nastupi i događaji očekuju u izabranom tipu lokala u narednom periodu. Jednostavno izaberite jedan od njih i odmah ćete biti odvedeni na stranicu sa koje možete izvršiti rezervaciju, obeležti broj mesta i ima na koje će rezeracija glasiti. Brzo nakon toga uslediće poziv nekoga iz call centra čime će rezervacija biti i definitivno potvrđena.

Za kraj, podsetimo da je sledeći najvažniji događaj u noćnom životu prestonice doček Nove godine. O dobrom društvu i pravim izborima za nezaboravni doček Nove 2018 u Beogradu više detalja potražite na linku.

PR

Maštalice – audio-priče koje podstiču dečju maštu

Kompanija Vip mobile, u saradnji sa izdavačkom kućom Kreativni centar, predstavila je on-line kolekciju audio-priča namenjenu deci predškolskog uzrasta, pod nazivom Maštalice. Autori priča su domaći afirmisani pisci i mladi stvaraoci za decu, dok su se u ulozi naratora našli poznati srpski glumci.

PR četvrtak 19.10. 10:00 Komentara: 0

Otkrivamo tajnu pametnih kupovina na vebu!

Kako da dobijemo najviše za iznos koji smo planirali da potrošimo? Tim pitanjem započinje svaka (veb) kupovina. Bez obzira da li kupujemo LED televizor, radni sto ili novi mobilni, uvek smo u potrazi za najboljim odnosom cene i kvaliteta.

PR ponedeljak 16.10. 10:00 Komentara: 0

Ispunili svojim korisnicima najveće životne želje

Kažu da je "čovek živ dok ima želja“, a kakav je trenutni puls našeg naroda, proverio je jedan operater iz Srbije, koja se opredelio da napravi neočekivano iznenađenje za svoje korisnike koji su već deset godina zajedno sa njim u „drugoj priči“, i ostvari im neostvarene želje.

PR ponedeljak 2.10. 10:00 Komentara: 0

Na putu ka brzini svetlosti

Potrebe današnjeg društva za bržom razmenom sve većeg broja informacija ubrzano rastu. Količina podataka koja se svakog trenutka prenese preko interneta dobija nezamislive razmere. Tim izazovom, kako obezbediti super brzi i pouzdan internet u svakom kutku Zemlje, danas se bave najveće svetske tehnološke kompanije.

PR petak 22.09. 10:48 Komentara: 0

Tri stvari na koje obavezno moramo misliti u enterijeru

Pri osmišljavanju novog ili renoviranju starog izgleda enterijera mnogi od nas se fokusiraju samo na ono vizuelno, ali moramo imati na umu da pored uživanja u detaljima, želimo da se osećamo prijatno i sigurno. Pročitajte šta još morate imati na umu kada je enterijer vašeg doma u pitanju.

PR sreda 2.08. 11:00 Komentara: 0

Može li smeh da bude simptom narušenog zdravlja?

Obično se smejemo zato što je nešto zabavno i privlači pažnju, ali ponekad i napad smeha može biti ozbiljan medicinski simptom. Istraživanja pokazuju da samo u jednom od pet slučajeva smeh uključuje humor. Zvuči malo čudno, u kakvoj su vezi smeh i bolest?

PR ponedeljak 31.07. 08:18 Komentara: 0

Pet načina da osvežite dom bez renoviranja

Ako vašem domu nedostaje dovoljno svetla ili imate osećaj kao da u njemu vlada mračna energija možda je vreme da nešto promenite. To ne znači da morate renovirati ceo stan, samo nekoliko promena može uticati da prostor u kojem živite postane prijatniji.

PR sreda 19.07. 15:15 Komentara: 0