Šta je sve Hefnerov batler video u Plejboj vili?

Intervju sa nezadovoljnim batlerom Hjua Hefnera koji je sproveo rivalski magazin Penthaus 1985. godine ugledao je svetlo dana i daje nam uvid u to kako je izgledao život unutar Plejboj vile.

Život

Izvor: Independent

Sreda, 25.09.2013.

20:30

Default images

Ranije neobjavljen intervju sa bivšim batlerom Hjua Hefnera ugledao je svetlost dana. U njemu frustrirani zaposleni tvrdi da želi da otkrije sve što se dešavalo unutar Plejboj vile.

U intervjuu, koji je sproveo rivalski magazin Penthaus, neidentifikovani batler tvrdi da ga je Hefner otpustio zbog „zadiranja u njegov privatni život“.

Intervju počinje tako što batler diskutuje o korišćenju droga u Plejboj vili i tvrdi da, iako su ljudi otvoreno pušili marihuanu, konzumiranje velikih količina kokaina odigravalo se isključivo „iza zatvorenih vrata“.

„Ukoliko imate salbost prema deovjkama, odmah ćete spavati sa nekom. Zato je puno starijih gostiju dolazilo sa kokainom, kako bi uspeli da spavaju sa nekom od brojnih devojaka koje su bile u vili“, tvrdi ovaj batler.

U intervjuu se pričalo i o poznatim osobama koje su posećivale Plejboj vilu, a batler je tvrdio da su se poznate osobe i političari klonili čuvenih žurki jer je Plejboj, po njegovom mišljenju, sebi stvorio negativnu reputaciju.

On je dodao i da je veliki broj „nekadašnjih“ zvezda koje nisu imale šta da izgube redovno posećivao žurke u Plejboj vili zbog besplatne hrane, droga i dostupnih devojaka.

Batler se tokom intervju osvrnuo i na odnos slavnih prema Hefneru, za koga tvrdi da „nije baš najsimpatičnija osoba na svetu“.

U intervju se dalje detaljnije navode seksualne aktivnosti Hefnera i gostiju koje su dovele do brojih hapšenja povezanih sa drogom u Plejboj vili tokom 70-ih godina prošlog veka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: