Ovo su fobije i strahovi poznatih...

Bez obzira na to da li je neko slavan ili ne, svi imamo fobije i to je poptuno neizbežno. One predstavljaju deo „iskustva koje nazivamo životom“.

Život

Izvor: Neatorama.com

Četvrtak, 22.08.2013.

18:00

Default images

Pogledajte neke od strahova i fobija poznatih:

Gustav Ajfel, dizajner Ajfelovog tornja, se plašio visine.

Poznata glumica Megan Foks mrzi papir. Ona tvrdi da u pitanju nije prava fobija, već je više osećaj koji mnogi dobiju kada neko noktim apređu preko table.

Metju Mekonahi se plaši pokretnih vrata. On ne želi čak ni da bude blizu njih. Takođe se plaši i tunela. Mekonahi se ne plaši da bude u tunelu, već ga užasava trenutak ulaska u jedan.

Džoni Dep se plaši klovnova. „Postoji nešto u vezi sa njihovim našminkanim licem i lažnim osmehom. Kao da se iza toga neizbežno krije tama, potencijal za zlo“, tvrdi on.

Nikol Kidmen se plaši leptirova. Jednom je pokušala da prođe kroz izložbu u vezi sa njima, ali nije uspela.

Bili Bob Torton se na smrt plaši antičkog nameštaja i ne oseća se prijatno u prostoriji u kojoj se nalazi nameštaj koji je napravljen pre 1850. godine.

Rodžer Mur, čuveni tajni agent 007, ne može da uzme pištolj u ruke a da ne počne da trepće nekontrolisano.

Alfred Hičkok se plašio jaja.

Volt Dizni, čovek koji je svetu podario Mikija Mausa, se plaši miševa.

Kompozitor Frederik Šopen i pisac Hans Kristijan Andersen su se plašili da ih ne zakopaju žive. Andersen je čak pored sebe uvek imao poruku svaki put kada bi otišao na spavanje na kojoj je pisalo da nije stvarno mrtav već da samo tako izgleda dok spava.

Strah od vode je Ahilova peta Majkla Džordana.

Ako je verovati legendi, Stiven Spilberg se plaši insekata.

Donald Tramp ima fobiju u vezi sa rukovanjem.

Vudi Alen se smrtno boji tuširanja u kadi u kojoj se odvod nalazi na sredini, sunčeve svetlosti, dece, hotelskih kupatila, raka i drugih bolesti, visine, gužve i malih soba.

Mnogi od svetskih lidera i vojskovođa plašili su se mačaka – Julije Cezar, Napoleon Bonaparta, Aleksandar Veliki i Benito Musolini su neki od njih.

Letenje je predstavljalo pravi pakao za Muhameda Alija, Ronalda Regana, Šer i Džonija Keša.

Kijanu Rivs se plaši da bude sam u mraku.

Pamela Anderson se, ironično, plaši ogledala.

I na samom kraju ove liste nalazi se Bela Lugoši, čovek koji je sinonim sa Drakulom, koji se plašio krvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: