Kakve žene traže milioneri?

Sudeći po najnovijem istraživanju koje je sproveo sajt za upoznavanje za milionere MilionaireMatch.com, bogati muškarci imaju znatno drugačije zahteve za zabavljanje od bogatih žena.

Život

Izvor: Huffington Post

Sreda, 25.09.2013.

16:45

Default images

Sajt je intervjuisao nasumično njihove korisnike, kojih ima 15.000, kako bi saznao kakav tip ljudi traže milioneri.

Rezultati su otkrili da najveći broj muškaraca milionera, njih 79,6 odsto, traži žene koje nisu bogate, dok 84,5 odsto žena milionera želi da upozna podjednako imućnog muškarca.

Predstavnik sajta Daren Šuster izjavio je da je jedan od razlog zbog kojih muškarci ne žele da se zabavljaju sa bogatim ženama njihova potreba da pronađu partnera o kome će se brinuti.

„Bili smo iznenađeni kada smo otkrili da veliki broj naših članova milionera traži osobe koje nisu bogate. Izgleda da oni žele da dele svoje bogatstvo sa osobama koje nisu toliko imućne. Sa ženama je, sa druge strane, potpuno drugačije“, izjavio je Šuster.

Žene milioneri koje su učestvovale u anketi otkriei su da ne žele da se brinu o bilo kome i da traže partnera koji je finansijski stabilan.

Rezultati su takođe pokazali da su bogate žene znatno opreznije sa svojim bogatstvom nego muškarci prilikom ulaska u brak.

Skoro 80 odsto žena izjavilo je da bi od partnera tražile da potpiše predbračni ugovor, dok bi ovo zahtevalo svega 17,4 odsto muškaraca.

Foto: Image courtesy of stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: