Mitovi o muškarcima koji nemaju veze s istinom

Muškarci su vrlo misteriozna bića, kao i žene, a o oba pola kruže razni mitovi koji su vrlo često čiste izmišljotine. Danas se bavimo mitovima koje stalno slušamo o muškarcima, a baš i ne drže vodu.

Život

Izvor: Index.hr

Subota, 31.08.2013.

20:40

Default images

Misle na seks po ceo dan

Sigurno ste čule da prosečan muškarac pomisli na seks svakih sedam sekundi, što znači da mu je non stop u glavi, ali to uopšte nije istina. Istraživanje Kinsey instituta pokazuje kako 54 odsto muškaraca misli na seks svaki dan, ali čak njih 43 posto na isto pomisli tek nekoliko puta nedeljno ili mesečno. Četiri posto muškaraca o seksu ne pomisli nijednom tokom meseca.

Muškarci nisu pričljivi

Postoje istraživanja koja tvrde da žene u danu izgovore puno više reči od muškaraca, ali to nije baš toliko čest slučaj. Koristimo ih otprilike jednako, a neki muškarci čak pričaju više od žena. Očito je problem u tome da žene retko postavljaju prava pitanja.

Nisu za vezu

Izgovor koji ženama daje snagu da prebole činjenicu da su naletele na pogrešnog tipa. Istraživanja pokazuju da je samo 20 posto muškaraca preplašeno kada se radi o vezi, a čak 80 posto njih ulazi u vezu u jednakom odnosu kao i žene.

Ne vole prvi korak

Ovo je izmislila žena koja se boji da priđe muškarcu, jer se većina muškaraca slaže da vole kada žena preuzme inicijativu. Ako odbiju ženu, to vrlo često nije zbog toga što je prva prišla, nego zbog toga što im se jednostavno ne sviđa.

Boje se uspešnih žena

Neki da, ali većina nema problema sa time da je pored njih uspešna žena koja zna što hoće. Oni koji se preplaše sve su ređa vrsta.

Veličina stopala ne znači ništa

Mit o tome da po veličine njegovog dlana ili stopala možemo saznati koliki ima penis je upravo to - mit. Istraživanje na Univerzitetu u Londonu pokazuje da jedno nema puno veze sa drugim, što je dobra vest za muškarce s malim stopalima. Foto: Image courtesy of imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: