Šta očekivati od muškarca tokom godina?

Dvadesete, tridesete i četrdesete – svako doba nosi nešto svoje kada je reč o upoznavanju muškaraca i ulaženja u ljubavne veze. Donosimo vam nekoliko saveta koji će vam pomoći u tome

Život

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2012.

19:30

Default images

Upoznavanje muškaraca i izlasci mogu biti vrlo zabavna stvar, ali katkada nose i puno stresa jer nije jednostavno snalaziti se u modernoj džungli muško-ženskih odnosa. Kako bi ženama pomogla u tome, američka kolumnistica i spisateljica Anabel Gurvič napisala je nekoliko saveta za žene u dvadesetima, tridesetima i četrdesetima.

Ovi saveti zaista mogu pomoći u snalaženju na današnjoj 'ljubavnoj sceni'.

Dvadesete

U 20-im godinama dopušteno je upoznavanje mnogih muškaraca i izlaženje s njima. Međutim, imajte na umu da svaki izlazak ne podrazumeva nužno seks. Zabavljajte se, igrajte se, ali budite dobronamerne. Svakako, očekujte i slomljeno srce kao i neke ožiljke koje ćete dugo nositi. Imajte na umu da ne činite ništa što ćete zbog posledica pamtiti još i u 30-ima.

Bonus saveti:

Dvadesete su najbolje godine za traženje ljubavi izvan granica zemlje u kojoj živite, a to podrazumeva putovanja i korišćenje interneta.

Tridesete

U ovim godinama ženama se čini da nemaju baš previše vremena za muškarce i izlaske jer žele puno toga da postignu na polju karijere. Međutim, to je i doba u kom žene počinju polako da razmišljaju i o smirivanju i potencijalnom braku. Iako ste zauzete poslovnim obavezama, držite oči otvorene jer verovatno ne želite da vam promakne Onaj Pravi.

Bonus saveti:

Tridesete nisu za gubljenje vremena s pogrešnim muškarcima - čim primetite ponašanje koje nije u skladu s vašim uverenjima, upalite alarme i budite vrlo oprezne.

Tridesete su krajnje vreme da konačno naučite kako muškarce ne možete promeniti ako oni sami ne žele promenu.

Pre bilo kakvog ozbiljnog koraka, svakako upoznajte njegove prijatelje jer mnogo toga o njemu možete saznati od njih.

Četrdesete

Žene sada tačno znaju šta žele. Poučene iskustvom, žene u četrdesetima znaju da koriste svoj instnkt i veruju mu. Naučile su da je ljubav važna, ali da su u životu važne i druge stvari, posebno one koji ih vesele. To je zrelost četrdesetih koje ženama donose opuštenost življenja.

Bonus saveti:

Verujte svom prvom utisku. Ako pijete kafu s muškarcem, verujte emocijama koje osetite odmah na početku susreta. One su obično tačne.

Ako ne možete da pronađete muškarca u svom gradu, proširite krug delovanja i posetite nova mesta. Nikad ne znate gde vas čeka sreća.

Ako muškarce upoznajete putem interneta, imajte na umu da vrlo često lažu kada govore u sebi – to je rezultat nekoliko istraživanja.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: