5 stvari koje vam muškarci neće reći

Neke stvari vam muškarac nikad neće reći. Međutim te “tajne” vam mogu pomoći da ga bolje razumete i učinite vezu kvalitetnijom.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.04.2012.

08:00

Default images

- Žele da vam se sviđaju njegovi prijatelji, a ne da ih volite: muškarac želi da se njegova devojka slaže sa njegovim prijateljima, ali mu se neće dopasti da sa njima provodi previše vremena. Takođe ne pričajte mu puno kako su mu drugari sjajni.

- Ne uzdište za slavnima: bilo da je reč o Bred Pitu ili nekom drugom, muškarci ne vole kad balavite za nečijim trbušnjacima.

- Plaše se da ne nađete nekog boljeg: ne brinu se samo žene da će izgubiti svog momka, i njih muči ista stvar; muškarci to samo bolje kriju.

- Ne maze se nadajući se seksu…ili bar,ne uvek: nisu samo žene te koje vole da se maze i grle sa partnerom. Muškarac to nikad ne priznaje ali i on voli da se mazi. To ne znači da mu kroz glavu ne prolaze prljave stvari, ali svako pravilo ima izuzetak.

- Ne očekujte da vam pričaju šta rade kada su sa drugarima: bilo da je reč o devojkama, kolima, sportu ili motorima muškarac vam neće reći o čemu priča sa svojim prijateljima. Verovatno je tako najbolje za oboje.

Foto: imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: