Bivši američki obaveštajac: "Ima mnogo više svedočanstava o NLO nego što se zna" VIDEO

Bivši direktor američke nacionalne obaveštajne službe Džon Retklif je, otkrio je, na pomalo šokantan način, koliko toga o Neidentivikovanim letećim objektima (NLO-ima) zapravo američka vlada zna, i šta je svet od toga do sada video, a šta ne.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.03.2021.

20:52

Bivši američki obaveštajac:
Foto: Profimedia

Sad postoji izveštaj koji će objaviti Pentagon, ministar obrane i direktor nacionalne obaveštajne službe. Lično, hteo sam i ranije da pustim te informacije u javnost, ali nismo uspeli da ih otkrijemo pre nego što sam napustio službu", rekao je Retklif gostujući na američkoj Fox televiziji.

Kako kaže, o NLO-ima postoji mnogo više svedočanstava nego što se za sada zna u javnosti.

"Kad govorimo o svedočanstvima, govorimo o objektima koje su videli američki ratni piloti ili koje su snimili sateliti i koji izvode radnje koje je teško objasniti, kretanja koja je teško ponoviti i za koje mi nemamo tehnologiju, i koji se kreću brzinom zvuka bez probijanja zvučnog zida", objasnio je.

Naglašava da postoji "popriličan broj" ovakvih snimaka, da se informacije i dalje prikupljaju, i da će biti objavljene tako da svaki građanin SAD može da ih vidi.

"Kada uočimo te objekte, uvek tražimo neko racionalno objašnjenje. Ponekad se pitamo da li naši protivnici imaju napredniju tehnologiju nego mi. Ipak, postoje i slučajevi za koje nemamo adekvatno objašnjenje. Kad te informacije postanu javne, moći ću više da govorim o tome", izjavio je Retklif, prenosi Zimo.

Dodao je još i da su ovakvi objekti viđeni širom sveta, kao i to da bi "bilo zdravo da što više takvih informacija izađe u javnost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: