- Ljubimac -

Osmislili način da pronađu ljubimca kada se izgubi, vlasnici će moći lakše u šetnju sa njima

Ukoliko imate psa za ljubimca, a sigurni smo da imate mobilni telefon, čujte i počujte: po prvi put na srpskom jeziku i na nebu srpskih aplikacija postoji jedna specijalizovana za kućne ljubimce – Shapa App.

Izvor: B92
Podeli
Foto:Shutterstock/alexei_tm
Foto:Shutterstock/alexei_tm

Ova aplikacija bavi se bukvalno svim segmentima života vašeg najboljeg prijatelja – od mapiranja mesta na kojima je bačen otrov i brzog širenja vesti da se pas izgubio, pa do termina koji ste zakazali kod grumera.

Aplikacija je pionirski projekat grupe ljudi koji imaju pse i dobro znaju sa kakvim se sve problemima susreću svakoga dana. Zato smo pozvali Stefana Gajića, dizajnera, kreativnog direktora i jednog od članova tima koji je kreirao aplikaciju, i pitali ga šta je iniciralo ovaj pionirski poduhvat kod nas.

A da je u aplikaciji sve što bi moglo da zanima čoveka koji ima psa – govore njegovi segmenti.

Uz pomoć ove mape, svi korisnici apliakcije mogu da vide gde su obeležene opasnosti u vašoj okolini, kao i da vi sami označite neku opasnost. Upravo nam ova opcija omogućava da pružimo najrelevantnije informacije. Takođe, mapa sadrži podatke o pet friendly lokacijama po gradu.

Ukoliko vam pas nestane, kliknete SOS dugme u aplikaciji i svi korisnici u vašem gradu dobijaju notifikaciju sa svim relevantnim infomacijama za pronalaženje vašeg psa (poslednja viđena lokacija, izgled i fotografiju psa, na koje ime se odaziva, vaš kontakt…).

Ono što Shapa aplikaciju čini unikatnom jeste to što sve što vam je potrebno za vašeg ljubimca imate na jednom mestu. Potpuno besplatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu