Paris Hilton u suzama i slomljena, traži psa, unajmila vidovnjaka

Manekenka i glumica Paris Hilton na Instagramu je saopštila kako je od prošle srede potpuno slomljena jer je njen pas nestao.

Izvor: CDM

Sreda, 21.09.2022.

14:34

Paris Hilton u suzama i slomljena, traži psa, unajmila vidovnjaka
Foto:EPA/SAMUEL CORUM

Dajmond Bejbi, njen ljubimac, nestao je dok je Paris Hilton bila na fotografisanju. Uz pomoć prijatelja i porodice neuspešno je danima tragala za psom, nakon čega je rešila da potraži profesionalnu pomoć.

"Unajmili smo detektiva za kućne ljubimce, šaptača psima, vidovnjaka za kućne ljubimce i sada se bavimo pronalaženjem dronova za pse. Činim sve što je u mojoj moći da je vratim. Svako ko je ikada voleo kućnog ljubimca i izgubio kućnog ljubimca razumeće ovaj bol koji osećam. Srce mi je slomljeno. Bila sam u suzama, tako tužna i depresivna. Osećam se kao da deo mene nedostaje i da ništa nije isto bez nje ovde. Dajmond Bejbi je moje sve, zaista mi je kao ćerka. Bile smo nerazdvojne, ona mi je bila najbolja drugarica i uvek uz mene”, napisala je Paris Hilton ispod fotografije psa i nje.

Ukoliko joj neko pronađe psa i javi se na vreme – očekuje ga vredna nagrada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: