- Ljubimac -

Nagrade za kraljeve drame ubedljivo idu njima: Šta su u stanju da urade onda kada im fali pažnja?

Nekada im očajnički treba naša pažnja, a nekad samo žele da spavaju. Iako se vode kao ravnopravni članovi porodice, mnogi ljubimci su kroz život sa ljudima navikli da imaju prostora za sebe, pa su tako naučili da pribegavaju različitim ponašanjima kako bi se izborili za barem malo pažnje.

Izvor: B92
Podeli
Foto:EPA/ IDREES MOHAMMED
Foto:EPA/ IDREES MOHAMMED

Internet je generalno pun svakakvih video klipova ljubimaca, kreću se od najsmešnijih do nekih mnogo ozbiljnijih. Uglavnom su ljubimci predstavljeni u lepšem i pozitivnijem svetlu, ali par klipova je postalo zaista viralno zbog urnebesnih reakcija ljubimaca kada im je neophpdna ljudska pažnja.

I psi i mačke pretvaraju se u prave "kraljeve drame" kada im se ne ide po volji i onda kada su im vlasnici zauzeti, pa su ova dva klipa gde se vidi kako pas tužno zavija dok ga gazda ignoriše i mačka koje pokušava da odgovori vlasnicu od posla postali hit među prvima.

Ali možda je najsimpatičniji među njima ovaj mali Jorki, koji tužno cvili, kao da mu nije dobro, samo da bi ga vlasnica mazila i uzela kod sebe. U videu je naznačeno da je pre toga bio kod veterinara.

@spikymichaeltheyorkie

He’s been doing this since he got out of the hospital to get my attention ☺️ #yorkie #dogsoftiktok #faker #givemeattention

♬ original sound - Spikey Michael

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu