Divlji majmun oteo štene i držao ga kao "taoca" tri dana VIDEO

Crno-belo štene, po imenu Saru, uhvatio je majmun i odveo na vrh stuba za električnu energiju. Životinja je štene držala kod sebe tri dana, tretirajući ga kao svoje mladunče.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2021.

19:20

Divlji majmun oteo štene i držao ga kao
Foto:Profimedia

Incident se dogodio 16. septembra u Taman Lestari Putri, Malezija, kada su meštani videli da majmun sedi na drvetu i drži blizu sebe dvonedeljno štene po imenu Saru.

Štene se može videti kako pokušava da se oslobodi od majmuna, koji ga je samo držao bliže i bežao sa drveta na drvo. Može se videti kako majmun drži štene kao da je beba, dok je lutao po električnim žicama koje su se prostirale od šume do grada.

Ljudi u blizini pokušali su da oslobode Saru, čak su bacali hranu ili puštali petarde blizu majmuna kako bi ispustio štene. Majmun je ljutito reagovao kad god je neko pokušao da oslobodi Saru.

To je trajalo tri dana, pre nego što je majmun ispustio Saru i vratio se u džunglu.

Štene je upalo u grm, što je ublažilo štetu. Spasioci su zatim odveli Saru u bolnicu da vide da li je zadobio povrede od pada. Štene se kasnije ponovo spojilo sa majkom.

Iako je majmun oteo Saru, to mu nije naškodilo. Primat nije dozvolio nikome da se približi štenetu, tretirajući ga kao prijatelja ili bebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: