Javni akvarijum i tropikarijum Beograd nema više nikakvih prihoda VIDEO

U akvarijumima i terarijumima Javnog akvarijuma i tropikarijuma Beograda i dalje živi isti broj životinja za koje je potrebna ista količina hrane i stručno održavanje da bi ostali u životu, a njihove procene su da zalihe imaju za možda još 10 dana.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.04.2020.

12:04

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd nema više nikakvih prihoda VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Direktor Branislav Jakovljević za TV Prvu navodi da životinje moraju da se hrane i da im se obezbede dobri životni uslovi, čak i u vanrednom stanju.

Dodaje da u njihovim akvarijumima i terarijumima živi preko 200 vrsta životinja, od čega osam njih pripadaju zaštićenim vrstama.

Priznaje da je normalno da u ovoj situaciji niko nije ušao u akvarijum poslednjih mesec dana, ali naglašava da uslovi za život životinja moraju da ostanu na visokom nivou.

A sa kakvim problemima se suočavaju u okolnostima vanrednog stanja, pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: