Beogradski zoo vrt: "Ovo je i za životinje neka vrsta odmora" VIDEO

Beogradski zoološki vrt zatvoren je za posetioce, ali zaposleni su uvek tamo i vode računa o životinjama.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2020.

16:08

Beogradski zoo vrt:
Foto: printscreen, Prva TV

"Malo je čudna situacija, pogotovo kada je ovako lepo vreme, da nema ljudi u zoo vrtu. Naš posao je takav da moramo da radimo sve dane, ali za sada funkcionišemo kako treba", rekao je u Jutru Prve TV Srboljub Aleksić, direktor Beogradskog zoo vrta.

Kao i mnoge institucije sličnog tipa, i zoo vrt je trenutno "na čekanju". Međutim, potrudili su se da ljudima vreme provedeno kod kuće učine zanimljivim.

"Ubacili smo i neke edukativne sadržaje da ljudi, a pre svega deca, mogu da pročitaju neke zanimljivosti sada kad provode malo više vremena kod kuće. Pozivam sve da zaprate naše naloge na društvenim mrežama", rekao je Aleksić.

A kako je životinjama?

"Može se reći da se primećuje malo promena i u njihovom ponašanju, i da su oni na jednoj vrsti odmora trenutno", zaključio je.

Za više informacija pogledajte video-prilog:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: