Neobično prijateljstvo mačke i krave: Čim završi s jelom, Cica se Ruži penje na leđa FOTO

Kažu da su prijatelji porodica koju sami biramo i da u tome ne postoje granice. Tom ljudskom logikom očigledno se vodila i mačka Cica, koja je za svoju najbolju prijteljicu izabarala, ni manje ni više nego kravu.

Izvor: B92, Rina.rs

Četvrtak, 09.01.2020.

14:10

Neobično prijateljstvo mačke i krave: Čim završi s jelom, Cica se Ruži penje na leđa FOTO
Foto: RINA

"Dobili smo steone junice preko naše zadruge iz Vojkovaca. Čim smo ih smestili u objekat mačka je prišla Ruži i legla na nju. Od tad pa evo svih ovih dana kada god uđemo u štalu ona leži na njoj, ako krava jede i pomera se, mačka stoji pored i posmatra je, čim se krava spusti da legne mačka dolazi i penje se njoj na leđa i tako svaki dan“, rekao je domaćin Bojan Mijailović.

Iako pored Ruže leškare još dve junice, Cica je sebi za drugaricu odabrala baš nju, a zašto je to tako niko ne zna.
Foto: RINA
"Ima u štali još krava, međutim mačka samo na njoj leži ostale ne pogleda. Da li joj je ona najudobnija za spavanje ili se tu stvorilo neko životinjsko prijateljstvo to znaju samo njih dve“, kroz smeh kaže Mijailović.

Jedno je sigurno, prijateljstva se rađaju i kod životinja bez obzira na vrstu, rasu i veličinu, a to su dokazale Cica i Ruža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: