Preminula Lil Bub: Mačka neobičnog izgleda koja je osvojila ljubitelje životinja

Jedna od najpoznatijih mačaka na svetu Lil Bub preminula je u ponedeljak uveče, objavio je njen vlasnik Majk Bridavski na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Utorak, 03.12.2019.

13:40

Preminula Lil Bub: Mačka neobičnog izgleda koja je osvojila ljubitelje životinja
Foto: Gettyimages/Frazer Harrison / Staff

Lil Bub je rođena u junu 2011. godine, a preminula je 1. decembra. Titulu najslađe mačke na internetu dobila je zahvaljujući neobičnom izgledu. Zbog retke deformacije nije imala zube, a s obzirom na to da nije mogla do kraja da zatvori usta, jezik joj je stalno ispadao. Rođena je s nekoliko genetskih anomalija, a između ostalog je imala osteopetrozu, nesrazmerno male udove i dodatni prst na sve četiri šape.
Majk Bridavski je rekao kako ga je Lil Bub naučila svemu što zna o bezuslovnoj ljubavi.

"Spojila je mene i moju suprugu Stejsi, sa kojom imam dvoje dece. Donosila je toplinu i ljubav u naš život poslednjih osam godina", rekao je Bridavski. Pre šest godina je dospela na naslovnicu Redita i osvojila srca ljubitelja mačaka širom sveta, prenosi Kliks. Nedugo nakon toga postala je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih mačaka na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: