Ljubimac -

Tito je sklonjen sa ulice, a tek kad se povredio, devojčica je saznala da nije obična mačka

Tinejdžerka iz Argentine, Florencija Lobo šokirala se kada je saznala da njena ljubimica, mačka koju je udomila, u stvari nije mačka. Bar ne domaća.

Izvor: B92
Podeli

Devojka je, piše Dejli mejl, rekla da su ona i brat pronašli dva mačeta koje su odlučili da udome i dali su im imena Tito i Dani. Jedna od njih je ubrzo uginula, ali su drugu zadržali kao ljubimca.

Florencija je lokalnim medijima otkrila da je Tito bio malo živahniji nego što je očekivala, ali da nije posumnjala da se radi o bilo čemu većem od obične mačke, prenosi Indeks.

"Voli da se igra, gricka i prilično je brz. Obožava da se popne na sto i da skače sa njega, ali sam mislila da je to normalno", rekla je Florencija.

Istinu je saznala tek kada se tokom igre Tito povredio i kada ga je odvela kod veterinara, koji je potvrdio da se radi o divljoj mački koja pripada vrsti jaguara.

Na kraju ga je predala organizaciji za spas životinja, u kojoj će ostati dok mu ne zaleče nogu, a zatim će biti pušten u divljinu.

"Stalno me pratio gde god da sam išla. Nikad mu nije ništa nedostajalo dok je bio kod mene. Bio je moj ljubimac i jako mi je teško što moram da se rastanem od njega, ali znam da će mu biti bolje kad se vrati u prirodu", ispričala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu