Maskenbal "Magija i bundeve": Deca udomljavaju pse FOTO

Dođite da zajedno proslavimo Noć veštica i da izaberemo najbolji dečji kostim i najoriginalnije maskirane kućne ljubimce.

Izvor: B92

Sreda, 30.10.2019.

17:36

Maskenbal
Foto: Promo

Mališani će tokom celog dana u atrijumu uživati u kreativnim sadržajima i radionicama: spretne ruke šminkera će oslikavati lica mališana, deca će oslikavati bundeve i učiti kako da naprave rekvizite za Noć veštica, a zabaviće se i tokom bojenja bojanki.

U Delta sitiju ćete moći i da udomite psa i dobijete novog najboljeg prijatelja. JKP "Veterina Beograd" dovešće četiri prelepa psa iz gradskih prihvatilišta. Sve kuce su socijalizovane, vakcinisane, čipovane i sterilisane.

Deca iz Svratišta izrađivaće kostime i maske za Noć veštica, a na Reviji nezbrinutih pasa naći će se u ulozi šetača pasa iz azila "Veterine" i pomoći nam da ih bolje upoznamo.
Foto: Promo
SATNICA

13-15h Udomljavanje pasa iz azila JKP "Veterina Beograd"

14h Revija nezbrinutih pasa koje će prošetati deca iz Svratišta

14-16h Oslikavanje lica

15-17h Kreativna radionica pravljenja rekvizita na temu Noći veštica

18h Izbor najboljeg kostima kućnih ljubimaca

19h Izbor za najbolji dečji kostim

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: