Neuhvatljivi Džeri: Treći dan ni traga ni glasa od odbeglog bika

U Hrvatskoj već treći dan traje potraga za bikom koji je pobegao sa klanja u Kaštel Starom, a iako je bio lociran u subotu uveče, uspeo je ponovo da nestane.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.10.2019.

12:12

Default images

Petar Sejo, vlasnik klanice iz koje je bik po imenu Džeri pobegao, kaže da nema još nikakvih saznanja o tome gde bi životinja mogla da se nalazi.

Bekstvo Džerija postala je glavna tema medija tokom proteklog vikenda, ali i društenih mreža, gde dobija sve više podrške.

Neki u šali kažu da bi odbegli bik trebalo da dobije svoj rijaliti. O odbeglom biku pišu i inostrani mediji, koji prenose da je njegov vlasnik Ivan Božić rekao da će poštedeti život Džeriju, kome je ovo već drugi beg od smrti.

Tokom jučerašnjeg popodneva Džeri se našao u dvorištu, a žena koja ga je videla ispričala je da je bik ogroman i da je u prvih mah mislila da halucinira.

Oglasio se i poslanik Ivan Pernar koji je Džeriju poželeo "svu sreću ovog sveta".

Inače, reč je o mladom biku, starom oko godinu dana koji je težak više od 600 kilograma.

"Šteta je velika zato što je on jednostavno prilikom bega pokidao sve što mu se našlo na putu. Ja se samo nadam da će se sve srećno završiti jer je naš cilj bio da alarmiramo ljude i građane da se nešto ne bi dogodilo", izjavio je Sejo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: