Da li je pas važniji od partnera?

Rezultati poslednjeg istraživanja sprovedenog u Vašingtonu pokazali su da bi čak 86 odsto osoba prekinulo vezu sa partnerom koji ne voli njihovog psa.

Izvor: petmagazine.rs

Subota, 12.10.2019.

09:00

Da li je pas važniji od partnera?
Ilustracija/Foto: ChrisTefme/Depositphotos

Ovo istraživanje je pokrenula kompanija za šetanje pasa "Wag!" i saznali su da četiri od pet vlasnika smatra da njihova veza zavisi od toga kako će osoba reagovati na psa i obrnuto, a 86 odsto bi prekinulo tu vezu ukoliko partner ne bi prihvatio psa.

Upitnik koji je kompanija "Wag!" pripremila je pokazala i da je reakcija potencijalnog partnera koji ne želi ljubimce gora od reakcije da ne želi da ima decu, prenosi Petmagazine.rs.

U "Wag-u!" su ostali iznenađeni rezultatima ovog upitnika i činjenicom da vlasnici pasa stavljaju ljubimca na prvo mesto i da je reakcija psa na novu osobu važnija od osećaja ljubavi ili romantične privlačnosti između dve osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: